Design + Development

Actiepagina’s

Ready for some online action? Samen creëren we de beste actiepagina’s!

Design + Development

Actie
pagina’s

Ready for some online action? Samen creëren we de beste actiepagina’s!

Of je nou (tijdelijk) een actiepagina wilt of een compleet nieuwe actiewebsite met eigen URL; bij ons zit je goed. Met aandacht, expertise en creativiteit zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw actiepagina op rolletjes loopt. De pagina sluit aan bij jouw merk, doelgroep en doelstellingen en daarnaast is die pagina een pareltje om te zien.

Wat zijn actiepagina’s?

Meer bezoekers naar je website of event trekken? Jouw doelgroep verleiden om met een bepaalde actie mee te doen? Dan heb je een aantrekkelijke actiepagina nodig. Dit is een aparte pagina of nieuwe website, waar die actie ondernomen kan worden. Om jouw doelstellingen te halen, moet de ontwikkeling en het design van deze pagina of website goed worden ingestoken. Die website moet behalve een goede look, ook een duidelijke call-to-action hebben en relevant zijn voor jouw merk en doelgroep. Met dit in mind gaan onze designers te werk.


De voordelen van actiepagina’s

Actiepagina’s zijn interessant, omdat ze de bekendheid van het merk, event of product kunnen vergroten. Je kunt klanten binden en engagement stimuleren. Bovendien kan de respons op de actie(s) goed gemeten worden, o.a. met Google Analytics. Zo kom je te weten hoe geslaagd jouw actie was. En met een tof, goed werkend design gaat die respons natuurlijk alleen maar hoger worden!


Actiepagina’s bij DRIIVN

Die actiepagina’s designen wij met liefde voor je. Helemaal afgestemd op jouw wensen, organisatie en doelgroep. Daarnaast blijven wij altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom webdesign en development. Deze ontwikkelingen voeren we direct door bij elke actiepagina die we creëren. Resultaatgericht als we zijn, maken we de impact van je actiepagina graag voor jou inzichtelijk. Bovendien designen we o.a. ook logo’s en huisstijlen, websites en apps en zijn wij experts op het gebied van social advertising en SEA. Alles wat jij wilt, kan dus in-house gedaan worden. Perfect! Omdat alles rondom online marketing – inclusief jouw actiepagina – zo steeds meer een geheel wordt.

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019