E-commerce
Advertising

E-commerce is booming! De online verkoop is op een all time high en het ziet er naar uit dat deze trend nog lang door blijft zetten. Benieuwd hoe wij jou gaan helpen?

E-commerce
Advertising

E-commerce is booming! De online aankopen zijn op een all time high en het ziet er naar uit dat deze trend nog lang door blijft zetten. Benieuwd hoe wij jou gaan helpen?

Laatste E-commerce trends

 

Doordat meer mensen thuis werken is de online verkoop van producten geëxplodeerd. Prettig voor jouw bedrijf! Maar de klant moet wel jouw product vinden in de wirwar van het internet. De verschuiving van de reguliere offline verkoop naar online verkoop is inmiddels ruim in het voordeel van de online webwinkels. Maar zichtbaarheid blijft voor veel bedrijven een lastig punt. Hoeveel moet je investeren in online marketing, welke kanalen moet ik gebruiken, heb ik nou echt wat aan LinkedIn advertising? Dit soort vragen spelen allemaal door je hoofd.

Klanten met wie wij werken

Klanten met wie wij werken

Hoe gaan wij te werk?

 

Samen met jou kijken we naar jouw product(en), webshop, doelgroepen en doelstellingen. De doelstellingen van de klant zullen wij altijd in ons achterhoofd houden, bij alles wat we doen. Als de doelstellingen bepaald zijn zullen we met de klant gaan kijken naar de invulling van de campagnes. Jij kent je doelgroep namelijk beter dan wie dan ook. Door de verschillende doelgroepen goed te segmenteren en onderscheid te maken tussen ‘warme’ en ‘koude’ doelgroepen, kunnen we onze boodschap perfect afstemmen op de fase waarin een (potentiële) klant zich bevindt. Een klant die nog nooit van jouw organisatie gehoord heeft, zal immers anders reageren dan een vaste afnemer van je product. Dat vraagt om een andere aanpak en een andere boodschap.

 

CASES

Hang Eleven

Hang Eleven – een jong lifestyle kledingmerk voor mannen – helpen wij met hun online campagnes op kanalen als Facebook, Instagram en Google Shopping. Door de juiste combinatie van brand awareness en e-commerce campagnes in Nederland en België hebben we in Q1 de omzet met maar liefst 546% laten groeien ten opzichte van vorig jaar! Niet gek voor een kledingmerk wat pas 2 jaar bestaat.

Omzetgroei van 546%

575% meer websiteverkeer

7x ROAS

CASES

Delivery Support

Wij ondersteunen Delivery Support met social advertising op Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarbij willen we functies binnen de horeca bereiken om de bezorgfietsen van Delivery Support te verhuren of te verkopen. Het doel is om meer websiteverkeer te genereren en ervoor zorgen dat potentiële klanten offerte-, brochure-, of contactaanvragen via de website doen. De cijfers liegen er niet om.

380.000 impressies

30% meer websiteverkeer

110% meer conversies

CASES

Stieglitz

Stieglitz – een fashion brand wat vooral bekend is onder vrouwen vanwege de iconiosche flares en eclectische prints – helpen wij met online campagnes op Instagram, Facebook, Pinterest en Google Shopping. In een kleine 4 jaar tijd hebben we de maandelijkse omzet laten groeien naar een ongekend niveau. Tevens is er een nieuwe Magento webshop gebouwd. Inmiddels wordt Stieglitz wereldwijd gedragen en is het Amsterdamse modemerk een begrip geworden onder fashion liefhebbers.

8 x ROAS

Wereldwijde campagnes

Een nieuwe Magento webshop

DRIIVN neemt jouw advertising zorgen over.

 
Met onze jarenlange ervaring in het opzetten van succesvolle onlinemarketingstrategieën zijn wij perfect in staat om jouw webshop een online boost te geven. Soortgelijke trajecten hebben we met succes opgezet voor toffe merken als Stieglitz, Hang Eleven en Roost Buiten Koken. Van A tot Z denken wij met je mee, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. En misschien wel nog belangrijker; wij denken met je mee als ondernemer. Samen gaan we voor beter, samen gaan we voor groei!

Ben je klaar om jouw webshop naar meer omzet, terugkerende klanten en the next level te tillen? We’re here.

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021