Traineeship

Social
Advertising
Specialist

Ben jij ons nieuwe social advertising talent?

Traineeship

Social
Advertising
Specialist

Ben jij ons nieuwe social advertising talent?

Waarom zie jij altijd die social posts van Heineken op Facebook voorbij komen? Vind je het ook niet toevallig dat elke maand de nieuwste collectie van je favoriete fashion brand als advertentie op Instagram voorbijkomt? En hoe komt het eigenlijk dat je constant advertenties van Zalando ziet als je net hun website hebt bezocht?

Er wordt door marketeers veel geld geïnvesteerd in social media om hun boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen. Maar hoe werkt dit eigenlijk precies? Op veel studies komt dit onderdeel van marketing nog te weinig aan bod. Misschien heb je de theorie wel eens tijdens je studie besproken, maar de praktijk; daar valt waarschijnlijk nog veel te leren. En daar hebben wij een oplossing voor! Wij bieden namelijk een traineeship aan om Social Advertising Specialist bij DRIIVN te worden.

Na deze traineeship kun je termen als conversies, A/B-testen, optimaliseren en ROI dromen en weet je moeiteloos de weg te vinden binnen Facebook Ads Manager. Bij DRIIVN leiden we je in twee maanden op tot een volwaardige Social Advertising Specialist. Wie weet ben jij daarna verantwoordelijk voor de social mediacampagnes van Verknipt, KFC, Moët & Chandon of Superga. Hoe tof is dat?!

Samen met een jong, enthousiast en ervaren team van online marketingspecialisten bedenk je campagnes, werkt deze uit, verspreid deze over de juiste kanalen, analyseert de campagne van A tot Z en optimaliseert waar nodig. Met altijd het doel van de klant voor ogen: ROI.


Wat verwachten we van een Trainee?

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Affiniteit met social media / digital marketing;
  • Ervaring met Facebook, Instagram en Photoshop is een pre;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Je komt bij ons te werken in een jong team – de gemiddelde leeftijd is 26 jaar. En dat is terug te zien in de sfeer en ons kantoor, maar gaat nooit ten koste van de kwaliteit die we leveren. Hard werken, hard ontspannen. Hier doen we niet moeilijk over vakantiedagen, een dagje thuiswerken of een potje FIFA tussen het werken door. Samen werken we elke week keihard aan onze doelstellingen, om die vervolgens ook met elkaar te vieren tijdens een TGIF.

DRIIVN is een creatief online marketing- en social mediabureau in Amsterdam. Wij helpen organisaties als KFC, Moët & Chandon, Superga en Verknipt om maximaal rendement te halen uit het internet. Of dit nu gaat om het stimuleren van online verkopen, het bouwen van een website of de online branding van een merk. Wij kunnen het allemaal!

Het gaat om een fulltime traineeship van 2 maanden.

Interesse? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021