Content
Marketeer

Word jij onze nieuwe collega?

Search engine marketing

Content 
Marketeer

Word jij onze nieuwe collega?

Hey you! Heb je een passie voor schrijven, contentcreatie en wil je werken voor de tofste merken?

Top, want wij zoeken een Content Marketeer voor op ons bijzonder fijne kantoor in hartje Amsterdam. Heerlijke lunches, goede borrels, de leukste collega’s en genoeg vrijheid om je creativiteit te laten vloeien. Als onderdeel van ons contentmarketingteam zet je de vetste campagnes op voor klanten als Moët & Chandon, KFC, Superga, Trimbos-instituut en meer. Daarnaast bedenk en creëer je de vetste content en inhakers. Van social posts en creatieve campagnes tot aan blogs, en nog veel meer. Bedenk jij de nieuwe viral?

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, gericht op communicatie, (digitale) media, marketing of online editing.
  • Je hebt ervaring op het gebied van social media, content marketing en schrijven.
  • Ervaring met Photoshop en Facebook Business manager is een pre.
  • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wie zijn wij?

DRIIVN is een creatief online marketing- en social mediabureau in Amsterdam. Wij helpen organisaties als KFC, Moët & Chandon, Superga en Verknipt om maximaal rendement te halen uit het internet. Of dit nu gaat om het stimuleren van online verkopen, het bouwen van een website of de online branding van een merk. Wij gaan geen challenge uit de weg!

Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze maar ervaren online marketing specialisten. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar en dat is terug te zien in de sfeer en ons kantoor. Onze campagnemanager van de troon stoten tijdens een potje FIFA, een dagje thuiswerken, vakantiedagen… Wij zijn de moeilijkste niet. Maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit die we leveren! Hard werken, hard ontspannen. Samen werken we elke week keihard aan onze doelstellingen, om die vervolgens met elkaar te vieren tijdens een TGIF.

Het gaat om een fulltime functie van 5 dagen per week.

Interesse? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021