SEA
Specialist

Ben jij onze nieuwe topper?

SEA Specialist

Ben jij onze nieuwe topper?

Hey you! Kun je termen als conversies, CPC, optimaliseren en ROI dromen? Heb je affiniteit met Google Ads, Google Analytics en Google Tag Manager? Dan heb je zojuist jouw ideale functie gevonden. En wij onze ideale collega!

Als SEA Specialist bij DRIIVN ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen, monitoren en optimaliseren van online marketingcampagnes. Denk hierbij aan het opzetten van campagnes in het zoeknetwerk van Google, het analyseren van verkeer op de website via Analytics en het meten van conversies. Samen met een jong, enthousiast maar ervaren team van online marketing specialisten werk je aan je campagnes, voorstellen en rapportages voor onze klanten. Met altijd het einddoel van de klant voor ogen: ROI.

 

Wat ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Search Engine Advertising.
  • Je hebt ruime ervaring met Google Ads, Google Display, Google Analytics, Google Shopping en Google Tag Manager.
  • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wie zijn wij?

DRIIVN is een creatief online marketing- en social mediabureau in Amsterdam. Wij helpen organisaties als KFC, Moët & Chandon, KPN en Magioni om maximaal rendement te halen uit het internet. Van fashion & lifestylemerken tot aan beursgenoteerde corporates en e-commerce bedrijven. Wij werken voor ruim honderd klanten in verschillende branches.
Of dit nu gaat om het stimuleren van online verkopen, het bouwen van een website of de online branding van een merk. Wij draaien nergens onze hand voor om!

Op ons mooie kantoor in Amsterdam ben je omringd door jonge professionals – de gemiddelde leeftijd is 28 jaar. Dit is terug te zien in de goede sfeer en ons kantoor, maar gaat nooit ten koste van de kwaliteit die we leveren! Hard werken, hard ontspannen. Wij doen niet moeilijk over vakantiedagen, een dagje thuiswerken of een potje FIFA tussen de werktijden door. Samen werken we keihard om onze doelstellingen te halen en om die met elkaar te vieren tijdens een TGIF.

Het gaat om een fulltime functie van 5 dagen per week.
Interesse? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Van Diemenstraat 180

1013 CP, Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2019

 

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Van Diemenstraat 180
1013 CP, Amsterdam
+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019