Fulltime

UX
Designer (ft)

Hey you! Heb jij een voorliefde voor webdesign en ben jij creatief op het gebied van UX? En heb je ook nog eens affiniteit met digitale media en de wereld van online marketing? Stop dan met alles waar je mee bezig bent en … keep reading. 

Fulltime

UX
Designer (ft)

Hey you! Heb jij een voorliefde voor webdesign en ben jij creatief op het gebied UX? En heb je ook nog eens affiniteit met digitale media en de wereld van online marketing? Stop dan met alles waar je mee bezig bent en … keep reading. 

Als UX-Desginer/Web-Designer bij DRIIVN ben jij o.a. verantwoordelijk voor het design van websites en banners voor klanten als KFC Nederland, KPN, Supperclub en House of Sports. Van A tot Z werk je mee aan deze projecten en ben je verantwoordelijk voor de visuele kant van onze content, bannering en websites. Binnen het team houden we van korte lijntjes. Zowel binnen design, als met de andere teams. We zijn een jong team en stellen onszelf ambitieuze doelen en deadlines. Een beetje stressbestendig zijn is dus wel een pré.

Natuurlijk kijken we naar je skills en ervaring, maar minstens zo belangrijk vinden wij je karakter. Wie je bent, waar je blij van wordt. Naast het behalen van mooie resultaten, willen we deze vooral ook samen vieren. Breakfast op maandag, vrijmibo’s op – dat spreekt nogal voor zich – vrijdag.

Wie ben jij?
-Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring op het gebied van webdesign.
– Je kennis van- en skills in front-end en WordPress is bovengemiddeld en doet er alles aan om continu je skills te ontwikkelen.
– Alle trends op het gebied van webdesign volg je op de voet.
– Adobe Creative Suite kent voor jou geen geheimen (Premiere, After Effects, Illustrator, Photoshop).
– Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, nauwkeurigheid, verantwoordelijkheid en creatief inzicht.
– Je bent communicatief vaardig (zowel richting het team als naar de klant) en denkt in oplossingen.

Wat bieden wij?
– Een open bedrijfscultuur en informele werksfeer.
– De mogelijkheid om te werken voor toffe merken als Moët & Chandon, KPN, Kentucky Fried Chicken en Taste of Amsterdam.
– Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
– De kans om te doen waar je blij van wordt en daarin door te groeien.
– De vrijheid om je creativiteit te laten vloeien.
– Lunch, borrels, legendarische uitjes en één keer per jaar werken in het buitenland (Bonaire, Bali, to name a few).
– Elke woensdagmiddag bootcamp onder professionele begeleiding samen met het team.

Wie is DRIIVN eigenlijk?
Wij zijn DRIIVN – gedreven en ambitieus, onze naam zegt het al. Hardwerkende, creatieve young professionals. Hands-on, proactief en zetten altijd net even die ene stap extra. Samen met onze klanten, partners en collega’s gaan wij altijd voor het maximale resultaat. We zijn een creatief online marketing- en social mediabureau. Wij helpen bedrijven optimaal rendement uit het internet te halen. Beter vindbaar in Google? Doen we! Een nieuwe website? Gaan wij voor zorgen. De Beste Social Media halen? Challenge accepted!

Tussen Amsterdam Centraal en de Houthavens in hebben wij een heerlijk kantoor met een informele werksfeer. En een pingpontafel, FIFA, goeie koffie, uitgebreide lunch, vrijdagmiddagborrels en een douche. O ja, en elk jaar werken we 3 weken vanuit Bali (we kunnen het niet vaak genoeg benoemen).

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021