Shopify

Shopify website laten maken

Shopify is een van de meest gebruiksvriendelijke en complete e-commerceplatformen die momenteel op de markt zijn. 

Het biedt een uitgebreide set aan tools en functies waarmee je snel en eenvoudig een professionele webshop kunt bouwen en beheren. Met de flexibiliteit van Shopify kun je bovendien je webshop volledig afstemmen op jouw specifieke behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor een website in Shopify?

  1. Er zijn verschillende redenen waarom het kiezen voor een website in Shopify voordelig kan zijn. Ten eerste is Shopify één van de meest gebruiksvriendelijke systemen. Het biedt een uitgebreide set aan tools en functies waarmee je snel en eenvoudig een professionele webshop kunt bouwen en beheren.
  2. Daarnaast is Shopify flexibel en kan het platform tot op zekere hoogte worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Het platform biedt bovendien betrouwbare en veilige hosting, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van de webshop en de gegevens van jouw klanten.
  3. Een ander voordeel van Shopify is dat het een schaalbaar platform is, wat betekent dat het kan groeien en meegroeien met jouw bedrijf. Zo kun je jouw webshop uitbreiden met nieuwe producten, nieuwe functies en zelfs nieuwe kanalen, zoals sociale media, marketplaces en meer.
  4. Ten slotte heeft Shopify een grote community van ontwikkelaars, themabouwers en app-ontwikkelaars die je kunnen helpen bij het opzetten en uitbreiden van jouw webshop. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan opties en mogelijkheden om je webshop te verbeteren en te laten groeien.

WooCommerce vs. Shopify

WooCommerce en Shopify zijn beide populaire e-commerce platforms voor het bouwen van online winkels. WooCommerce is een open-source platform dat op WordPress draait, terwijl Shopify een hosted platform is. WooCommerce biedt meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, maar vereist ook meer technische vaardigheden om te gebruiken. Shopify daarentegen is eenvoudiger in gebruik, biedt betere betrouwbaarheid en beveiliging, en heeft 24/7 ondersteuning. Beide platforms hebben uitstekende functies en het beste platform hangt af van de specifieke behoeften van je online winkel.

Bij DRIIVN bieden we beide opties aan.

Webdesign voor Shopify

Wist je dat bijna de helft aangeeft dat zij niet opnieuw bij een merk zullen kopen, als zij een slechte eerste ervaring hebben gehad? Een goedwerkende, strakke website is dus essentieel. Het is (vaak) een eerste indruk. Je online visitekaartje. Een manier om jouw klanten een nóg betere (online) ervaring te bieden. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat jouw concurrentie wel een sterke website heeft en goed vindbaar zijn. Zaak dus om ervoor te zorgen dat jouw gebruikerservaring beter is dan die van de concurrent. Door een ontwerp dat jouw verhaal vertelt en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Een design dat easy-to-use, duidelijk en effectief is. Een design dat zorgt voor meer leads en conversies.

Bij het designen van jouw website selt DRIIVN de bezoekers centraal. Zodat zij op de website doen wat ze moeten doen, namelijk converteren. Door een oogstrelend design, op maat gemaakt voor elk device en met de doelstellingen en huisstijl van jouw merk in het achterhoofd. Van de briefing tot de brainstorm en van feedbackrondes tot het eindresultaat. Wij houden van korte lijntjes en effectief samenwerken. Alleen dan komen we samen tot het gewenste design. Bovendien designen we logo’s en complete huisstijlen, actiepagina’s en apps en zijn wij experts op het gebied online marketing. Alles wat jij wilt, kan dus in-house opgepakt worden. Perfect! Want alles rondom online marketing – inclusief jouw website – wordt zo steeds meer een geheel.

Website laten maken in Shopify

Na het ontwerp, is het tijd om jouw website naar the next level te tillen! Met passie en kennis ontwikkelen wij websites in Shopify volledig afgestemd op jouw wensen, organisatie en doelgroep. Daarnaast blijven we altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom web development. Deze ontwikkelingen worden direct doorgevoerd, zodat we het beste staaltje werk kunnen afleveren. En weet je wat nu het mooiste van alles is? Wij hebben alles in-house! het design, development, SEO en de gehele marketing eromheen kunnen wij intern oppakken. Zo kunnen we snel schakelen en wordt jouw gehele online performance één geheel.

rebelle
lyppens

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak