Over ons

Wie wij zijn

Onze naam zegt het al. Hardwerkende, ambitieuze young professionals. Hands-on, proactief en altijd net even die extra stap zetten. Samen met onze klanten gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Over ons

Wie wij zijn

Onze naam zegt het al. Hardwerkende, ambitieuze young professionals. Hands-on, proactief en dat extra stapje voor zijn. Met als doel om altijd de allerbeste resultaten te halen.

‘There’s a huge difference between being motivated to do something and being driven to do it.’

Wij zijn DRIIVN – gedreven en ambitieus. Onze naam zegt het al. Hardwerkende, creatieve young professionals. Digital natives. Hands-on, proactief en altijd net even die ene stap extra zetten. Samen met onze klanten, partners en collega’s gaan wij altijd voor het maximale resultaat.

DRIIVN is een creatief online marketing- en social mediabureau. Wij helpen bedrijven optimaal rendement uit het internet te halen. Beter vindbaar in Google? Doen we! Een nieuwe website? Gaan wij voor zorgen. The Beste Social Media halen? Challenge accepted!

Wij werken oa. voor toffe merken als KFC Nederland, Moët & Chandon, BCC, Verknipt en Veuve Clicquot. Tussen Amsterdam Centraal en de Houthavens in hebben wij een heerlijk kantoor met een informele werksfeer. En een pingpontafel, FIFA, goeie koffie, uitgebreide lunch, vrijdagmiddagborrels en een douche. Let’s meet!

Onze partners

Volg DRIIVN op instagram

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019