Van startup naar scale-up

Hoe de jaaromzet steeg met 276% door online B2B-campagnes

Client:

Delivery Support

Date:

2020 – nu 

Door de corona-crisis werd bezorgen het nieuwe normaal en moesten horecazaken hun producten bij hun gasten thuis afleveren. En wat heb je daarvoor nodig? Juist, een bezorgfiets. And that’s where Delivery Support comes in. Delivery Support verkoopt en least elektrische bezorgfietsen- en scooters. Als agency hebben wij hen geholpen met de ontwikkeling van een multichannel advertisingstrategie op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Het resultaat? Delivery Support heeft een omzetgroei van 276% doorgemaakt t.o.v. 2020.

Hoe is dit tot stand gekomen? Dat gaan we uitleggen. Belangrijkste is de actualiteit en relevantie rondom dit product. Daar hebben we met al onze campagnes op ingespeeld. Wie is onze doelgroep en hoe en waar kunnen we hen bereiken? Waar we ons via social vooral hebben gericht op awareness onder nieuwe audiences en bredere doelgroepen, hebben we ons via Google vooral gericht op mensen die actief zoeken naar dit product.

We hebben in het geval van de social campagnes een funnelstrategie ontwikkelt om de ‘koude’ doelgroepen steeds warmer te maken en uiteindelijk te laten converteren. Je wilt dat de doelgroep – in dit geval bijna de complete horecasector – kennismaakt met het product en het merk en ontdekt wat de voordelen zijn. Belangrijker nog; je wil dat ze uiteindelijk overgaat tot het doen van een offerte- of contactaanvraag.

Did we grow?

Zonder groei, geen succes.

Waar de omzet in 2019 steeg met iets meer dan 200%, steeg de omzet in 2020 door met maar liefst 276%. De bijbehorende resultaten die we online behaald hebben zijn ook niet mis. Zo stegen het aantal conversies op de website met 411%, groeide het aantal bezoekers op de website met 60% en hebben we in de afgelopen periode meer dan 3.500.000 impressies gegenereerd.

We werken inmiddels 1,5 jaar samen met Delivery Support en hebben hun explosieve groei van dichtbij mogen meemaken. En nog mooier; daar hebben we aan bij mogen dragen. Op dit moment verkeert Delivery Support in de transitie van startup naar scale up. Hoe tof? We zijn er trots op dat we met zo’n ambitieuze partij samenwerken en investeren dan ook veel in onze onderlinge relatie.

 

 

Results

276%

omzetgroei in een jaar

60%

meer websiteverkeer

411%

meer websiteconversies

3.500.000

impressies

What our client says

“De absolute ‘hands on’ mentaliteit van DRIIVN bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek. Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met DRIIVN en zijn hen voor eeuwig dankbaar!”

 

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK