Magioni’s City Takeovers!

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

Client:

Magioni

Date:

2021 – nu 

Wat als pizza niet alleen heel lekker, maar ook voedzaam kan zijn? Zou dat het leven niet veel leuker te maken? – Met deze vraag begon het Magioni avontuur. Of je nu een pizzadate hebt, met je kat op de bank zit of met vrienden of familie een etentje organiseert. Pizza is altijd een goed idee. Helemaal als je voor gezond en comfortabel gaat. Magioni staat bekend om haar verse pizzabodems boordevol groenten (en minder calorieën).

Om deze overheerlijke pizza’s nog bekender te maken voor iedereen, werden tientallen steden overgenomen door Magioni. Dit werd gedaan met buitenreclame, online ads en influencers. Het voornaamste doel? Brand awareness. Stad voor stad moeten we ervoor zorgen dat de pizzabodems (op basis van groenten) van Magioni dé standaard worden voor iedereen.

Zorgen voor optimale zichtbaarheid onder de juiste doelgroepen dus. Mensen moeten begrijpen wat Magioni is, wat hen uniek maakt, hoe de pizzabodems zijn samengesteld. Vervolgens was het zaak dat potentiële kopers wisten waar ze deze pizza’s konden kopen. In de laatste fase lag de focus op de in-store activaties. Mensen het laatste zetje geven richting de aanschaf van een Magioni Pizza(bodem).

Did we reach our goal?

We houden altijd het doel voor ogen.

In het eerste kwartaal van 2021 hebben we iedere 3 weken een nieuwe city takeover gedaan In Nederland en België. Aanvullend op de offline activaties hebben wij online campagnes gedraaid op social media en Google in o.a. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Gent.

In totaal hebben we met de online campagnes 11.500.000 unieke mensen bereikt. De belangrijkste kanalen voor deze brand awareness campagne waren Instagram (Feed en Story), Facebook en Google Display. Tot slot hebben we een aparte campagne gestuurd op het downloaden van het Magioni e-book, vol recepten met de allergezondste pizzabodems (ca. 2.000 keer gedownload).

Results

11.500.000

unieke personen bereikt

13.000.000

impressies

950.000

video views

85.000

websiteklikken

What our client says

Jonge frisse club, kunnen snel schakelen, veel expertise in huis en streven altijd naar het beste resultaat!

 

Bekijk ook

Delivery Support

Hoe een startup een scale-up werd

// Lees meer

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK