Adverteren op Google

Google Search advertising

Meer conversie en traffic naar jouw website? Met het adverteren op Google Search boosten we jouw online performance!

Google Search – het adverteren in de zoekmachine van Google – is een onderdeel van Search Engine Advertising. Google is met ruim 90% veruit de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Aangezien steeds meer bedrijven gebruik maken van dit advertentieplatform, kun je er als organisatie niet meer omheen om hier ook in mee te gaan. Je wilt ten slotte niet onder je concurrenten eindigen, right?

De voordelen van Google adverteren

Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven in Google Search investeren. Door te adverteren via zoekmachines kan je direct bovenaan verschijnen in Google. Daarnaast is het effectief, omdat je advertenties zijn gekoppeld aan een specifieke zoekopdracht (de klant heeft een bepaalde intentie) en het is ook nog eens geschikt voor elk budget. Uiteindelijk genereer je meer traffic naar je website en meer conversies. Precies wat je wilt!

Google adverteren uitbesteden aan DRIIVN

Om jouw online performance te boosten, moet je Google Ads slim inzetten. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle campagnes in de zoekmachine van Google. Daarnaast zijn wij als gecertificeerde Google Partner op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Google Search en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw Search-campagnes altijd inzichtelijk maken en bijsturen op basis van de resultaten.

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak