Design + Development

App Design

The difference between a good app and a bad app is usually the quality of its user experience.

Van peuters tot aan seniors; apps worden gebruikt door heel veel mensen. Of je nu een festival-app wil lanceren of een game gaat ontwikkelen; bij ons zit je goed! Apps perfect afgestemd op jouw doelgroep. Mobielvriendelijk, easy-to-use en interactief. Een goede user experience staat bij ons voorop!  

Wat is app-design?

Apps zijn er in allerlei soorten en maten. Ze verschillen van websites, omdat ze direct op smartphones of tablets geïnstalleerd zijn. Hierdoor zijn er meer functie- en toegangsmogelijkheden. Een succesvolle app is niet zo één-twee-drie gedesigned. Het design moet uitvoerig worden uitgedacht. Het moet goed werken, efficiënt en gemakkelijk in gebruik zijn. Bij app-design komt meer kijken dan enkel het designen van de app; user experience, user interface, wireframes, flowcharts et cetera.

De voordelen van app-design

Aandacht besteden aan het design van je app is cruciaal voor het laten slagen ervan. Design is key. Net als jouw website, logo en huisstijl, functioneert het app-design als jouw online visitekaartje. Een sterk en interactief design staat garant voor een goede eerste indruk. En we hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk die is! Apps worden namelijk ook binnen no-time weer verwijderd als men niet overtuigd van het gebruik is.

App-design bij DRIIVN

Voor de vetste app-designs ben je bij ons aan het juiste adres! Met passie en kennis designen wij apps helemaal afgestemd op jouw wensen, organisatie en doelgroep. Daarnaast zijn wij altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom app-design, user experience en user interface. Alles om ervoor zorgen dat we jouw gebruikers een optimale ervaring bieden!

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak