Design + Development

Social Media Design

In need for social content 2.0? Onze designers creëren de vetste designs!

Strakke social content en goed social media design zijn een kunst op zich. Met een overkill aan reclame-uitingen en de vluchtige socialmediakanalen die we gebruiken, heb je ook niet meer dan enkele seconden om de aandacht te trekken en jouw boodschap over te brengen. Met social content op maatwerk – passend bij jouw doelgroep, uitstraling en merk – zorgen wij ervoor dat jouw content er tussenuit springt.

Wat is Social Media Design?

Het zal je niet ontgaan zijn als je actief bent op social media, maar visual is tegenwoordig key. Voor Instagram en Snapchat spreekt dat voor zich, maar ook in de newsfeeds van Facebook, LinkedIn en Twitter kun je er niet meer omheen. Social media design is het creëren van infographics, animaties, carrousels, slideshows en andere visuele content voor op social media. Per kanaal afgestemd op de juiste functionaliteiten, doelgroep en doelstelling.  

De voordelen van Social Media Design

Als je wilt opvallen tussen alle nieuwsberichten, reclame-uitingen en informatie in de tijdlijnen van jouw doelgroep, moet jouw content van goede huize komen. Het moet meer zijn dan enkel een grappig bericht of een leuk idee. Zonder de juiste visuele ondersteuning zal jouw leuke post of goede inhaker ondergesneeuwd worden door de concurrent. Met goed gecreëerde social content maak je veel meer kans om boven de menigte uit komen. Daarnaast kun je (complexe) informatie of jouw diensten visueel vaak beter (of in ieder geval leuker) overbrengen.

Social Media Design bij DRIIVN

Om van jouw social content eye-catchers te maken, zit je bij DRIIVN goed! Met aandacht en kennis creëren wij relevante, aantrekkelijke en effectieve content afgestemd op jouw merk, doelgroep en het betreffende kanaal. Hierbij kijken wij niet alleen naar de doelstellingen van de posts of campagnes, maar naar de organisatie in het geheel. Daarnaast blijven wij altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom social content design. Deze ontwikkelingen voeren we direct door zodat we content designen die altijd op de nieuwste trends inspeelt. Daarnaast kunnen we het design perfect combineren met social media contentbeheer en social advertising, waardoor we alles in-house kunnen oppakken.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak