Social advertising

X Advertising

Alles halen uit online advertising? Wij zorgen dat jouw campagnes on point zijn!

Hoewel X / Twitter misschien niet meer het nieuwste van het nieuwste is, blijft het een interessant platform. X / Twitter’s ‘microblogs’ worden verstuurd en gelezen door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Binnen deze miljoenen gebruikers, kun jij jouw specifieke doelgroep bereiken met X advertising.

Wat is X/ Twitter advertising?

Waarschijnlijk ken je X / Twitter vooral van de inmiddels 280-karakters (voorheen 140) korte tweets. Jouw ads moeten dus kort maar krachtig zijn! Toch ben je zeker niet beperkt tot enkel tekstadvertenties. Juist om op te vallen is het delen van visuals via X / Twitter ook mogelijk. Daarnaast kunnen jouw Ads – net als bij andere socialmediaplatformen – heel specifiek getarget worden. Zo kun je de doelgroep bereiken die jij voor ogen hebt. Tegenwoordig bereik je namelijk niet altijd jouw volledige doelgroep met alleen een tweet in de feed. Door o.a. je account, tweet of trending topic te promoten, worden jouw volgers, websiteb ezoekers en leads geboost.

De voordelen van online advertising

Social advertising is vooral gefocust op gericht targeten en ook Twitter’s targetingopties zijn slim. Je kan jouw doelgroep in-depth targeten via demografische kenmerken, op basis van woorden en zinnen in hun tweets, het feit dat zij jou volgen en nog veel meer. Hierdoor is het mogelijk om jouw campagne zo specifiek te maken als je maar wilt, zodat jij jouw doelgroep bereikt met relevante, doelgerichte en effectieve ads.

Online advertising bij DRIIVN

Om alles uit jouw online advertising te halen, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle X / Twitter-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom advertising en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw campagnes inzichtelijk maken.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak