Social Media + Contentbeheer

Community
Management

Een bloeiende community rondom jouw merk? We take care of it all!

Het moge duidelijk zijn; met social media is het tijdperk van alleen informatie zenden tot een einde gekomen. One-way communicatie maakt plaats voor conversatie en interactie. Maar hoe pas je dit in de praktijk toe? Het antwoord: community management, waarbij structureel wordt gebouwd aan een band met jouw doelgroep.  En dat is belangrijk! Want een betrokken klant, is een loyale klant.

Wat is Community Management?

Community Management gaat verder dan passieve webcare en berichten liken. Het is all about people – en dan vooral jouw people. De mensen die je binnen hebt én binnen wilt halen. Dit met als doel om relaties met jouw merk en tussen mensen binnen jouw community te versterken. Omdat Community Management tijdsintensief is, zijn wij er om dit uit handen te nemen. Wij reageren proactief op reacties, gaan het gesprek aan, monitoren het sentiment rondom jouw merk, spelen in op feedback, enzovoorts. Wij maken van jouw community brand ambassadors.

De voordelen van Community Management

Actief Community Management zorgt voor een betere (online) reputatie van jouw merk. Je publiek – en dus je bereik – wordt groter en meer betrokken. Wat er uiteindelijk weer voor zorgt dat het effect  van jouw marketingcommunicatie groter zal zijn. Community Management zorgt voor klantenbinding, het aantrekken van klanten en een verbeterde reputatie. Combineer dit met toffe contentcreatie en maak het af met Social Advertising en je hebt een socialmediastrategie waar geen speld tussen is te krijgen.

Community Management bij DRIIVN

Ook inzetten op interactie en conversatie met jouw fans? Goed plan! Je community de aandacht geven die het verdient, betekent resultaten behalen die van waarde zijn voor jouw organisatie. De interactie met jouw fans moet volledig in lijn liggen met de gehele communicatiestrategie van jouw merk. Dit betekent de juiste tone of voice, de juiste response en de juiste timing. Alles om jouw community te laten groeien, engagement te stimuleren en de online reputatie van jouw merk te boosten. Because a good reputation is more valuable than money!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak