Search Engine Marketing

Google Shopping uitbesteden

Een efficiëntere customer journey? Wij helpen je dit te realiseren met Google Shopping!

Een van de voordelen van online shoppen is dat je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. Je opent Google, typt het product in en krijgt direct verschillende websites te zien die dat product aanbieden. Als webshop is het belangrijk om tussen deze zoekresultaten te staan, omdat anders de concurrentie er met je potentiële klant vandoor gaat. Wil jij Google Shopping uitbesteden? Neem dan contact op met DRIIVN.

Wat is Google Shopping ?

Google Shopping is Google’s prijsvergelijker voor webshops. Wanneer iemand naar producten zoekt in Google, komen shopping-advertenties naar boven in de zoekresultaten. Met Google Shopping – een onderdeel van Google AdWords – kun je tussen die shopping resultaten terechtkomen. Anders dan tekstadvertenties, worden er bij shopping-advertenties aan gebruikers een foto van jouw product(en) getoond met daarbij een titel, prijs, winkelnaam et cetera. Met de juiste match tussen jouw specifieke zoektermen en producten en nauwkeurige selectie van doelgroepen, zorgt Google Shopping voor een boost van het aantal conversies.

De voordelen van Google Shopping

Google Shopping wordt steeds populairder en dat is meer dan logisch. Door productafbeeldingen vallen shopping-advertenties meer op dan tekstadvertenties. De Click Through Rate ligt daardoor ook hoger bij Google Shopping. Daarnaast is het mogelijk om meerdere producten naast elkaar te adverteren en omdat er op productniveau wordt geadverteerd, verkort je de customer journey. Jouw product hoeft alleen nog maar aan het winkelwagentje toegevoegd te worden en er kan worden afgerekend. Easy does it!

Google Shopping bij DRIIVN

Om een efficiënte customer journey te realiseren, moet Google Shopping optimaal ingezet worden. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Google Shopping campagnes. Daarnaast zijn wij als gecertificeerde Google Partner altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Google Shopping en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze altijd meetbaar. Zo maken wij de impact van Google Shopping volledig inzichtelijk.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak