Social media bureau Amersfoort

Als je op zoek bent naar een social media bureau in Amersfoort dat presteert op topniveau, dan is DRIIVN het bureau voor jou. Ons heerlijke kantoor vind je op het randje van het Vondelpark waar wij samenwerken met 45 fantastische collega’s.

Werken met DRIIVN als jouw social media bureau in Amersfoort

Onze roots liggen in performance marketing of online advertising, maar inmiddels bieden wij onze klanten meer dan alleen online advertising. Wij bieden ook diensten zoals contentcreatie, social media strategie, branding en andere online marketing diensten. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze resultaten en onszelf te verbeteren. Wij hebben een topsportmentaliteit en willen altijd het beste resultaat behalen. Wij werken als team en geloven dat het beste resultaat alleen kan worden behaald als we samenspelen. None of us is as smart as all of us. Kies voor DRIIVN als je op zoek bent naar een social media bureau dat presteert op topniveau.

Social media diensten

DRIIVN biedt een breed scala aan diensten aan om jouw merk te helpen groeien en te laten presteren op topniveau. Hier vind je een lijst met enkele van de diensten die wij aanbieden:

 1. Online advertising: Wij zijn gespecialiseerd in performance marketing en helpen je met het opzetten van gerichte campagnes om jouw doelgroep te bereiken en te converteren.
 2. Contentcreatie: Wij helpen je met het creëren van aantrekkelijke en relevante content die aansluit bij jouw doelgroep en bijdraagt aan jouw online aanwezigheid en conversie.
 3. Social media strategie: Wij helpen je met het opzetten van een effectieve social media strategie die is afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroep.
 4. Branding: Wij helpen je met het ontwikkelen en versterken van jouw merkidentiteit, zodat je je kunt onderscheiden van de concurrentie.
 5. Andere online marketing diensten: Wij bieden ook diensten aan zoals zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en online reputatiebeheer.

Waarom aan de slag met social media?

Social media diensten

Er zijn veel redenen waarom een bedrijf aan de slag zou moeten gaan met social media. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste redenen:

 1. Reikwijdte: Social media platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter geven bedrijven de mogelijkheid om hun merk te promoten aan een groot publiek. Bedrijven kunnen hun doelgroep bereiken waar ze ook zijn, op elk moment van de dag.
 2. Interactie: Social media platforms geven bedrijven de mogelijkheid om interactie aan te gaan met hun doelgroep. Dit kan door middel van reacties, directe berichten, polls en enquêtes. Hierdoor kan een bedrijf inzicht krijgen in de wensen en behoeften van hun doelgroep.
 3. Klanttevredenheid: Bedrijven kunnen snel en efficiënt reageren op klachten en vragen van klanten via social media. Hierdoor kan een bedrijf de klanttevredenheid verhogen en een positief imago uitstralen.
 4. Zoekmachineoptimalisatie: Een actieve social media aanwezigheid kan bijdragen aan een betere positie in zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan leiden tot meer bezoekers naar de website van het bedrijf.
 5. Adverteren: Bedrijven kunnen gerichte advertenties plaatsen op social media platforms. Hierdoor kunnen zij hun doelgroep specifiek bereiken en hun conversie verhogen. Ideaal als je wilt opschalen als bedrijf.
 6. Merkidentiteit: Social media platforms geven bedrijven de mogelijkheid om hun merkidentiteit te tonen en te versterken. Bedrijven kunnen hun merkverhaal delen en een band opbouwen met hun doelgroep.

Nog niet overtuigd?

Als je op zoek bent naar een social media bureau in Amersfoort dat presteert op topniveau en jouw bedrijf kan helpen groeien, dan is DRIIVN de juiste keuze voor jou. Ons team is gespecialiseerd in performance marketing en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder online advertising, contentcreatie, social media strategie, branding en andere online marketing diensten. Wij werken met een topsportmentaliteit en gaan altijd voor het maximaal haalbare. Wij geloven dat het beste resultaat alleen kan worden behaald als we samenspelen. Wij werken voor mooie opdrachtgevers zoals GOGO, Trimbos, Moët & Chandon en studio Kroewe. Neem vandaag contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien en presteren via social media.

DRIIVN Formula

Hoe we werken en wat ons als team bindt, komt terug in onze kernwaarden.

Core value 1
Core v alue 2
Core value 3
Core value 4
Core value 5
Core value 6
Core value 7

Statistics

35

Team players

1

Team

2016

Year founded

104

Happy clients

500+

Campaigns live

21+

Awards en onderscheidingen

Maak een afspraak