Design + Development

Webdesign

Upgrade jouw online visitekaartje met een maatwerk website!   

Design + Development

Webdesign

Upgrade jouw online visitekaartje met een maatwerk website!   

Een website moet tegenwoordig meer doen dan alleen goed werken. Hij moet mobile first zijn, gebruiksvriendelijk, voldoen aan de nieuwste features, werken met verschillende integraties en dan moeten de teksten ook nog eens SEO-friendly zijn. Dat vraagt om expertise en creativiteit. Expertise en creativiteit die wij in huis hebben. Van concept tot design en van development tot SEO.

 

Wat is webdesign?

Webdesign draait volledig om het designen van de perfecte look and feel van jouw website, afgestemd op jouw organisatie, klanten en doelstellingen. Samen maken we van jouw website het online visitekaartje dat bij jou past. Desktop, tablet of smartphone: elke website die we maken werkt perfect op elk apparaat. Met een responsive design wordt jouw site automatisch aangepast aan het device van je (potentiële) klanten.


De voordelen van Webdesign

Wist je dat bijna de helft aangeeft dat zij niet opnieuw bij een merk zullen kopen, als zij een slechte eerste ervaring hebben gehad? Een goedwerkende, strakke website is dus essentieel. Het is (vaak) een eerste indruk. Je online visitekaartje. Een manier om jouw klanten een nóg betere (online) ervaring te bieden. Daarnaast kun je er van uitgaan dat jouw concurrentie wel een sterke website hebben en goed vindbaar zijn. Zaak dus om ervoor te zorgen dat jouw gebruikerservaring beter is dan die van de concurrent.  Door een design dat jouw verhaal vertelt en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Een design dat easy-to-use, duidelijk en effectief is. Een design dat zorgt voor meer leads en conversies.


Webdesign bij DRIIVN

Bij het designen van jouw website stellen wij de bezoekers centraal. Zodat zij op de website doen wat ze moeten doen, namelijk converteren. Door een oogstrelend design, op maat gemaakt voor elk device en met de doelstellingen en huisstijl van jouw merk in het achterhoofd. Van de briefing tot de brainstorm en van feedbackrondes tot het eindresultaat. Wij houden van korte lijntjes en effectief samenwerken. Alleen dan komen we samen tot het gewenste design. Bovendien designen we logo’s en complete huisstijlen, actiepagina’s en apps en zijn wij experts op het gebied online marketing. Alles wat jij wilt, kan dus in-house opgepakt worden. Perfect! Want alles rondom online marketing – inclusief jouw website – wordt zo steeds meer een geheel.

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019