About us

DRIIVN is een performance-driven online marketing bureau, midden in Amsterdam. Dat is een hele mond vol. Wij werken oa. voor toffe merken als KFC Nederland, Moët & Chandon, Magioni, PepsiCo, ARMA en Veuve Clicquot. Op het randje van het Vondelpark vind je ons heerlijke kantoor. Met picknicktafels in de tuin, FIFA, goeie koffie, uitgebreide lunch (2 x per week warm), vrijdagmiddagborrels en 45 fantastische collega’s. 

Waar we voor staan

Onze roots liggen in performance marketing oftewel online advertising. Inmiddels doen we meer voor onze klanten, zoals contentcreatie, (social media) strategie, branding en andere (online) marketing diensten. We willen altijd onze resultaten en onszelf verbeteren. Presteren op topniveau. 

Alles wat we doen, doen we met een topsportmentaliteit. We willen de beste zijn en gaan voor het maximaal haalbare. En dat doen we als team. Wij hebben onze eigen Frenkie de Jong, Naomi van As en Henk Grol, maar laten ze als één team samenspelen. Het beste resultaat kunnen wij alleen als team behalen. None of us is as smart as all of us.

DRIIVN Formula

Hoe we werken en wat ons als team bindt, komt terug in onze kernwaarden.

Core value 1
Core v alue 2
Core value 3
Core value 4
Core value 5
Core value 6
Core value 7

Statistics

45

Team players

1

Team

2016

Year founded

104

Happy clients

500+

Campaigns live

21+

Awards en onderscheidingen

GEt in touch