Social Media + Contentbeheer

Recruitment
Community Management

Kwaliteit en effectiviteit van jouw recruitment campagnes verhogen? Dat kan met recruitment community management.

Social media zijn niet meer weg te denken uit recruitment campagnes. Adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter, ook wel social media recruitment genoemd, zorgt voor veel online zichtbaarheid van vacatures. Maar wat nou als je nog veel meer uit je recruitmentcampagnes kunt halen?

Wat is Recruitment Community Management?

Het bereik van je recruitmentcampagne verhogen? Meer kwalitatieve kandidaten die voor jouw open functie solliciteren? Dit kan met recruitment community management. Door in te spelen op vragen, opmerkingen, tags en/of recensies van potentiële kandidaten, komen interactieve advertenties door relevantie vaker voorbij op Facebook en andere platformen. Bovendien kan het zijn dat kandidaten niet solliciteren, maar wel reageren. Zij hebben dus wel degelijk interesse. Zonde als je hier niets mee doet!

De voordelen van Recruitment Community Management

Alleen al voor de toename in bereik, is recruitment community management een goed idee. Op social media worden interactieve advertenties als relevanter gezien, wat ervoor zorgt dat deze vaker worden weergegeven. Bovendien verhoog je het aantal kwalitatieve kandidaten, doordat je potentiële kandidaten kan benaderen die wel reageren, maar niet solliciteren. Daarnaast groeit je fanbase op social media en wordt jouw employer brand versterkt. Een interactieve ad komt betrouwbaar en professioneel over, terwijl je potentials ook nog eens kan laten zien dat je ze serieus neemt. Zo is de eerste stap gezet in een succesvol sollicitatieproces.

Recruitment Community Management bij DRIIVN

Geïnteresseerd geworden in recruitment community management? Je bent bij ons op de juiste plek! Hoewel community management zelf geen nieuw fenomeen is, is recruitment community management dat wel. In samenwerking met Adver-Online zorgen we voor de meest effectieve social recruitment campagnes. Als online recruitment marketing specialist bieden zij als eerste de mogelijkheid om community management toe te voegen aan social recruitment campagnes. Combineer dat met onze online skills en kennis “>et voilà: een bloeiende community rondom jouw vacature!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak