Strategie

Employer
Branding

Talk of the talent worden? Boost je impact met employer branding!

Een betere positie als werkgever in de arbeidsmarkt? Meer kwalitatieve sollicitanten? Talent behouden? Employer branding helpt je hierbij! Hiermee staat niet jouw merk centraal, maar ligt de focus op jou als werkgever. Met een sterk employer brand trek je die kwalitatief goede sollicitanten naar jouw organisatie. Hoe je dit moet inzetten? We know all about it!

Wat is Employer Branding?

Key voor employer branding is het creëren van een onderscheidende voorkeurspositie als werkgever in de mindset van (potentiële) werknemers. Zo’n voorkeurspositie is niet alleen essentieel voor bedrijven die moeten vissen in een kleine talent pool. Van groot aanbod tot weinig aanbod in de arbeidsmarkt; een sterk employer brand is interessant voor elke werkgever. Employer branding draait namelijk niet alleen om het aantrekken van nieuwe werknemers, maar focust ook op het behouden van huidige werknemers. En dat is minstens zo belangrijk.

De voordelen van Employer Branding

Een sterke employer branding is cruciaal. Employer branding is niet alleen gericht op potentiële medewerkers, maar juist ook op de huidige medewerkers. Dat maakt het zo belangrijk! Naast het werven van nieuwe medewerkers zorg je er met een sterke employer brand voor dat je huidige medewerkers trots zijn om voor je te werken. Daarnaast zal ook de kwaliteit van je sollicitanten beter zijn. Win-win!

Employer Branding bij DRIIVN

Is het tijd om jouw employer branding naar een hoger niveau te tillen? Bij ons zit je goed. Met onze ervaring in de recruitmentbranche en kennis van branding en online marketing, zorgen wij dat zowel jouw interne als externe uitstraling sterker wordt. Met oog voor de nieuwste (online) ontwikkelingen in de branche creëren wij een employer branding strategie op maat. Met onze skills in recruitment community management, SEA, contentcreatie en social advertising zijn wij in staat om jouw gehele online marketingstrategie op elkaar af te stemmen.

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak