Search Engine Marketing

Google
Analytics

What gets measured, gets managed! Wij helpen jou alles te halen uit Google Analytics.

Zonder online analyses is het onmogelijk om jouw online succes te meten en je campagnes en/of website te optimaliseren. Daarnaast heb je meer nodig dan alleen de bezoekersaantallen van je website. Vandaar dat wij verschillende services aanbieden om die betekenisvolle inzichten en data in kaart te brengen, afgestemd op jouw doelstellingen.

Wat is Google Analytics?

Een van de tools om online succes te analyseren is Google Analytics. Analytics biedt je o.a. de mogelijkheid om te zien wat bezoekers op je website doen, hoe ze op je site komen en wanneer ze je website verlaten. Deze informatie is essentieel voor de inzet van je online marketingstrategie. Uiteindelijk wil iedereen meer traffic naar zijn/haar website. De resultaten van Google Analytics omzetten in actiepunten is de eerste stap in dat proces. Mits goed ingesteld, kun je gebaseerd op de resultaten jouw online marketingstrategie gericht aanpassen om conversies te optimaliseren.

De voordelen van Google Analytics

De online concurrentie groeit enorm en de online wereld verandert dagelijks. Gelukkig biedt Google Analytics je de mogelijkheden om het rendement van je online activiteiten door te meten en de resultaten te gebruiken als feedback om je website en campagnes te verbeteren. Hierdoor kun je je campagnes efficiënter inrichten, verhoog je het (relevante) verkeer naar je website en stimuleer je het aantal conversies. Zonder data is je online marketingproces simpelweg niet compleet.

Google Analytics bij DRIIVN

Om te imponeren met Google Display Advertising, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Google Display-campagnes. Daarnaast zijn wij als gecertificeerde Google Partner op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Google Display en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van Display Advertising doormeten, bijsturen op basis van deze data en inzichtelijk maken wat de campagne jouw als organisatie oplevert.

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak