Event Advertising

Event Advertising

Haal jij al alles uit event advertising? Boost je events online!

Creëer meer awareness voor jouw evenement, verhoog het aantal attendings en geef je kaartverkoop een boost. Van clubavonden en festivals tot sportevenementen en B2B-events. Met een eigentijdse visie op online eventmarketing, boosten wij events in alle soorten en maten.

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het promoten van jouw event. Met behulp van social advertising (en SEA) zorgen we ervoor dat jouw event booming is. Door online te adverteren met jouw events, zorg je voor die extra bekendheid, interactie en uiteindelijk sales. Van Facebook en Instagram tot Google en Tinder. Juist door je campagne crossmediaal in te zetten, bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Daarnaast kunnen we met behulp van A/B testing constant teksten en afbeeldingen testen, zodat alleen de beste advertenties gebruikt worden.

De voordelen van Event Advertising

Of je nu meer merkbekendheid wilt genereren, je baromzet wilt verhogen, je kaartverkoop wilt boosten of simpelweg meer mensen naar jouw event wilt trekken, event advertising biedt enorm veel kansen. Door gebruik te maken van social advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw event relevant is. Daarnaast maken we de resultaten continu inzichtelijk en sturen bij op basis van die data, zodat jouw event advertising optimaal benut wordt.

Event Advertising bij DRIIVN

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase van de Events Funnel op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in de funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met jouw einddoelstelling in mind, creëren wij succesvolle event advertising campagnes. Haast? No worries. Binnen 24 uur staat jouw volledige campagne online. Met inmiddels 1.000+ event campagnes in ons portfolio, zijn wij in staat om jouw event campagne tot een (groot) succes te maken.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak