Social advertising

Youtube Advertising

Impact verhogen met YouTube advertising? Samen zorgen we dat jouw KPI’s in the pocket zijn!

YouTube advertising
Van alle socialmediaplatformen, spenderen we de meeste tijd op YouTube. Als grootste online platform heeft YouTube een enorm bereik met verschillende doelgroepen, waardoor het gebruik van dit platform voor organisaties een unieke kans is. Van awareness tot aan productintroducties; met YouTube advertising kan het allemaal!

De voordelen van YouTube

Ondanks dat YouTube zo’n groot bereik heeft, hoef je niet bang te zijn dat jouw advertenties niet bij de juiste doelgroep aankomen. Ook met YouTube kun je heel specifiek targeten op basis van demografische kenmerken, online gedrag, zoekwoorden en zelfgekozen video’s. Bovendien betaal je alleen voor jouw YouTube Ads als jouw doelgroep langer dan 30 seconden kijkt of als je video korter is dan 30 seconden. Ideaal!

YouTube adverteren uitbesteden aan DRIIVN

Om de impact van jouw advertenties op YouTube te verhogen, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de campagne als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle YouTube-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom YouTube en voeren we deze – indien dit voor jouw merk interessant is – door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we de resultaten graag meetbaar. Zo weet jij precies wat YouTube jou oplevert.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak