Strategie

Online Marketing Advies

Nog meer halen uit online marketing? Bij ons geen copy-paste, maar online marketing advies op maat.

Wil jij meer bezoekers en meer omzet door de inzet van online marketing? Wij helpen je! Non-stop zijn wij bezig met online marketing. Van SEA en SEO tot Facebook en LinkedIn. En onder het mom van sharing is caring, zetten wij met liefde onze kennis in om jou met een goed advies verder te helpen!

Wat is Online marketing advies?

Loop je tegen bepaalde online marketing issues aan en ben je op zoek naar oplossingen? Wil je nog meer uit online marketing halen, maar weet je niet hoe? Wij kunnen je helpen. Na vele strategieën uitgezet te hebben, door constant up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, maar vooral ook door heel veel gezien te hebben, kunnen wij die kennis omzetten in een deskundig advies. Kijkend naar jouw organisatie als geheel. Denkend vanuit jouw USP’s. Gebaseerd op jouw doelgroep.

De voordelen van Online marketing advies

Soms ben je zo gefixeerd bezig met je dagelijkse marketing routines, dat het lastig is om te zien hoe het anders kan. Of misschien kom je voor een vraagstuk te staan, waar je graag een second opinion voor wilt. En dan kan het natuurlijk ook nog zijn dat je met jouw organisatie een nieuwe stap wilt maken, maar niet weet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Long story short, een duidelijk advies van experts die hier 24/7 mee bezig zijn, kan jou hierbij helpen!

Online marketing advies bij DRIIVN

Om online marketing issues te verhelpen en online marketingstrategieën te optimaliseren, geven we met alle liefde ons advies. Kleine of grote vragen, bij ons ben je aan het juiste adres. Gebaseerd op research, ervaring en kennis die we 24/7 vergaren op de werkvloer, stellen wij ons advies samen. Mix dit met onze passie voor online marketing en je krijgt dat goed onderbouwde advies dat je zo graag wilde. We zijn meedenkend en proactief. Ondernemend en duidelijk. Gedreven en resultaatgericht. Samen zorgen we ervoor dat jouw online marketingstrategie (weer) on track is! Geen copy-paste, maar online marketing advies op maat.

SOCIAL ADVERTISING

Social advertising is praktisch gezien het adverteren op alle social kanalen die je maar kunt bedenken. Van een Facebook advertentie in je newsfeed tot een audiofragment op Spotify en van een ad op Tinder tot een gesponsorde pin op Pinterest. Mensen zijn anno nu altijd en overal online en daarmee wordt er steeds meer gebruikersdata verzameld door deze socialmediakanalen. Data waarmee jij als gebruiker weer heel gericht getarget kunt worden op basis van jouw gegevens en interesses.

Social Advertising //

GOOGLE ADVERTISING

Google Advertising is het adverteren op de platformen van Google zelf. Denk hierbij dus aan kanalen als Google Search, Google Display, Google Shopping en YouTube. Aan de hand van verschillende soorten targeting mogelijkheden kan je zorgen dat je bijvoorbeeld zichtbaar bent in de zoekmachine van Google, met display banners op partnerwebsites of met video-advertenties op YouTube. Zoek je bijvoorbeeld op ‘verse broodjes Amsterdam’, dan kan jij ervoor zorgen dat je met je bakker zichtbaar bent in de zoekmachine. Kijkt iemand een video op YouTube van hoe je gin tonics maakt, dan kan jij met je gin-merk zichtbaar zijn als video-advertentie bij die video.

Google Advertising //

STRATEGIE

Belangrijk is om eerst helder te hebben wat de doelen zijn. Wat is het beoogde resultaat op korte, middellange en lange termijn? Ook is het goed om in het begin duidelijkheid te scheppen wie je doelgroep(en) zijn. Waar zit je doelgroep, wat motiveert hen en hoe kunnen we ze verleiden en activeren. Dat is het startpunt. Vervolgens gaat ons marketing bureau uit Amsterdam voor je aan de slag en helpen we je o.a. met Google ads, conversie optimalisatie en andere digital marketing activiteiten.

Strategie //

DESIGN

Design is een hele brede term. Je hebt design voor apps, presentaties, websites, banners, video’s, het bestaat overal. Maar om 1 woord te gebruiken wat design is dan is het vormgeving. Met design kun je bepaalde dingen beïnvloeden. Je kunt bepalen waar je focus op wilt leggen of waar juist niet.

Design //

CONTENT MARKETING

Bij Content Marketing zijn wij dagelijks bezig met het maken van waardevolle content voor onze klanten. Hierbij is een sterke online strategie key to succes. Uit die strategie vloeit content voort. Content bestaat uit zowel visueel beeld, als sterke captions op social media, maar ook het creëren van nieuwsbrieven, blogs of webteksten. Deze content beheren wij dan ook: we onderhouden socialmediakanalen, monitoren reacties, en rapporteren en sturen bij waar nodig. Het uiteindelijke doel? Inspireren! Want wij willen dat jouw doelgroep zich uiteindelijk bindt met jouw merk.

Content Marketing //

GROWTH MARKETING

Je bedenkt iets, een creatieve oplossing of een slim trucje, en gaat het testen. En nog eens. En nog eens. Op basis van de data die daaruit voort komt ga je het proces optimaliseren. Net zolang tot je het gewenste resultaat hebt behaald of weet wat je moet veranderen.

Growth Marketing //

BEN JE BENIEUWD HOE ONS ONLINE MARKETING BUREAU IN AMSTERDAM JOUW BEDRIJF HELPT MET DE OPTIMALISATIE VAN ALLE KANALEN? ONZE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR!

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak