Social Media + Contentbeheer

Instagram
Contentcreatie

In need voor inspirerende, sterke content op Instagram? Wij zetten jouw wensen om in creatieve eye-catchers!

Voor een groot aantal bedrijven is er op Instagram nog veel winst te behalen. Een van die manieren is een effectief Instagram-account van jouw organisatie. Instagram is het perfecte platform om jouw doelgroep te bereiken en te inspireren. Voorwaarde is dat jouw posts relevant én effectief zijn.

Wat is Instagram Contentcreatie?

Content is informatie. Goede content is stimulerende, interessante en relevante informatie. Het is een boodschap die actie uitlokt en engagement triggered. Vergeleken met blogs en magazines, moet op social media het verhaal dat je wilt overbrengen nog korter en krachtiger zijn. Voor Instagram is dit vooral in de vorm van video’s, foto’s, infographics en sterke captions. Om dit strategisch in te zetten, moet je over tijd en kennis beschikken. Tijd en kennis die wij voor jou in huis hebben, zodat jouw Instagram-account zometeen on fire is.

De voordelen van Instagram Contentcreatie

Om op te vallen op Instagram moet je content onderscheidend zijn en moet je alle trends en ontwikkelingen bijhouden. Er komt meer bij kijken dan je Facebookposts óók op Instagram plaatsen. Instagram is een totaal ander kanaal en vraagt dus om een totaal andere aanpak. Visual is key en door consistent te zijn in je uitingen, creëer je een herkenbare uitstraling op Instagram en groeit je online zichtbaarheid. Voeg hier Instagram Advertising en community management aan toe voor the finishing touch en jouw online performance gaat sky high.

Instagram Contentcreatie bij DRIIVN

Om die extra winst te behalen op Instagram, ben je bij ons aan het juiste adres. Met passie en kennis creëren wij relevante, aantrekkelijke en bovenal effectieve content, afgestemd op jouw organisatie en doelgroep. Hierbij kijken wij niet alleen naar de doelstellingen van een bepaalde campagne of post, maar naar het totale plaatje. Zodat alle uitingen in lijn liggen met jouw organisatie. Een foto zegt tenslotte meer dan duizend woorden!

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak