Social advertising

Op Pinterest Adverteren

Wil je op Pinterest adverteren? Pinterest is uitgegroeid tot één van de sterkhouders binnen het social media landschap. Met 3,5 miljoen Nederlandse gebruikers is het de ideale plek om visuele content van je bedrijf te laten zien. Een uitgelezen kans om meer verkeer naar je website te linken. Wij helpen je graag met Pinterest marketing.

Wat houdt adverteren op Pinterest in?

Een digitaal prikbord waar wereldwijd miljoenen mensen, voornamelijk vrouwen tussen de 20 en 39 jaar, afbeeldingen van over het hele web vastpinnen. Al ruim 3,5 miljoen Nederlanders maken gebruik van Pinterest. Het delen van interesses op een virtueel moodboard is hip. Wat begint bij een idee, zet zich al snel om in een visueel proces wat de zoektocht naar het beste product weergeeft.

De voordelen van adverteren op Pinterest 

Op Pinterest kan je content niet alleen gevonden worden door de juiste zoektermen, er kan ook op basis van interesses getarget worden om er vervolgens op te adverteren. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe doelgroepen te bereiken met de producten of diensten van je bedrijf. Een ander voordeel is het gebruik van visual search. Visual search maakt het mogelijk om via je telefoon producten te zoeken door gebruik te maken van je camera. Met de verbetering van fotoherkenning in de afgelopen jaren is dit een trend die zich de komende tijd alleen maar verder zal ontwikkelen.

Pinterest advertising bij DRIIVN

Om jouw content op Pinterest te laten stralen, moeten je campagne’s slim ingestoken worden. Wij helpen je om alles uit het adverteren op Pinterest te halen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Pinterest-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Pinterest Advertising en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we onze resultaten graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw Pinterest-advertenties altijd inzichtelijk maken. Start vandaag met het adverteren op Pinterest met DRIIVN.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak