Social Media + Contentbeheer

Twitter
Contentcreatie

Nog meer uit Twitter halen? Met engaging tweets zorgen wij dat jouw Twitterpagina on point is!

Twitter brengt veel kansen met zich mee. Een van die kansen is het stimuleren van engagement via het Twitteraccount van jouw organisatie. Dat account is de perfecte manier om in contact te blijven met je fans en om ze op de hoogte te houden van jouw nieuwe producten, events en services. Maar hoe zet je deze boodschappen effectief in? Omdat dit voor ons dagelijkse kost is, weten wij daar alles van!

Wat is Twitter Contentcreatie?

Content is informatie. Goede content is stimulerende, interessante en relevante informatie. Het is een boodschap die actie uitlokt en engagement triggert. Vergeleken met blogs en magazines, moet op social media het verhaal dat je wilt overbrengen nog korter en krachtiger zijn. Dit geldt helemaal voor Twitter’s microblogs. Jouw verhaal overbrengen kan via foto’s, video’s, infographics, tekst en nog veel meer. Om dit strategisch te doen, moet je over tijd en kennis beschikken. Tijd en kennis die wij voor jou in huis hebben, zodat jouw Twitteraccount zometeen rising is.

De voordelen van Twitter Contentcreatie

Om niet onder alle tweets in de Twitterfeeds van jouw doelgroep bedolven te raken, moet je content on point zijn. Met sterke en relevante tweets zorg je ervoor dat je de aandacht getrokken wordt. En door dit consistent te doen, neemt je online zichtbaarheid toe. Dit wordt versterkt als je dit combineert met Twitter advertising en community management.

Twitter Contentcreatie bij DRIIVN

Om op die kansen van Twitter in te spelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Met aandacht en kennis creëren wij relevante, aantrekkelijke en effectieve content afgestemd op jouw organisatie en doelgroep. Hierbij kijken wij niet alleen naar de doelstellingen van de tweets of campagnes, maar naar jouw organisatie als geheel. Daarnaast ligt onze focus op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom contentcreatie en creëren onze designers eye-catching social content. Gedreven als wij zijn, voeren we deze direct door in elke contentstrategie. Alles om jouw Twitter-account zo rising mogelijk te maken!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak