Design + Development

Bannering

Op zoek naar eye-catching, effectieve banners? Onze designers zijn ready to design!

Banners moeten catchy zijn. In één oogopslag moet jouw doelgroep overtuigd zijn van de boodschap die je wil overbrengen. Met een overkill aan reclame-uitingen en de vluchtige mediakanalen die we gebruiken, heb je ook niet meer dan enkele seconden om de aandacht te trekken. Met banners op maatwerk – passend bij jouw doelgroep en brand – zorgen wij voor meer awareness en traffic naar jouw website.

Wat is bannering?

Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Of specifieker gezegd: Banners zijn de advertenties boven, onder en naast webpagina’s. Van een homepage takeover, waarbij de boodschap minimaal drie keer op de homepage terecht komt, tot aan layers; de grafische vormgeving staat centraal. Wanneer mensen op jouw banner klikken, worden ze doorgestuurd naar jouw website of landingspagina. Om de effectiviteit van je bannering te verhogen, moet de inhoud van je banner aansluiten op jouw doelgroep en moet het design visueel aantrekkelijk zijn.

De voordelen van bannering

Online bannering is een krachtige tool om meer awareness te genereren. Je leent het bereik van andere websites en door herhaaldelijke zichtbaarheid zorg je ervoor dat je top-of-mind wordt. Door click-throughs heb je daarnaast de kans om meer traffic naar jouw site te genereren. Doordat je bannering in verschillende soorten en maten en op verschillende locaties (websites/apps) kan inzetten, kun je alle kanten op. Je hoort het al; endless opportunities!

Bannering bij DRIIVN

Banners afgestemd op jouw landingspagina, met de juiste call-to-action en geheel in jouw huisstijl; bij DRIIVN ben je voor effectieve bannering aan het juiste adres. Met passie, skills en kennis designen wij banners op maat, afgestemd op jouw wensen, organisatie, doelgroep en boodschap. Daarbij zijn we altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom bannering. Met onze ervaring in social advertising en SEA weten we daarnaast precies wat er van goede bannering verwacht wordt en hoe we dit zo goed mogelijk onder de aandacht van jouw doelgroep kunnen brengen. Ideaal, want doordat wij alles in-house hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw online uitstraling – inclusief bannering – een geheel wordt.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak