Design + Development

Web
Development

In need voor een nieuwe website of jouw bestaande website upgraden? Onze developers ontwikkelen de beste websites, tailormade voor jou!

Websites gaan verder dan je online verschijning. Waar er offline een strategie zit achter de indeling van winkels, werkt dat online precies zo. Van concept tot design en van development tot SEO. Ons team zorgt ervoor dat jouw website werkt als een geoliede machine.

Wat is Web Development?

Bij web development gaat het om het bouwen van structuren en koppelen van systemen, afgestemd op jouw organisatie, klanten en doelstellingen. Een mooie website is één ding, maar deze goed laten werken en easy-to-use maken, is minstens zo belangrijk. Content management systemen (CMS)? API-koppelingen? Interactive en responsive designs? Wij weten wat er gedaan moet worden om jouw website zo goed mogelijk te laten werken, zonder dat je op het design inlevert. Desktop, tablet of smartphone: elke website die we maken, werkt perfect op elk apparaat.

De voordelen van Web Development

Met alleen een oogstrelend design alleen ben je er nog niet. Om écht alles uit je website te halen, is een goede development van je website key. Wist je dat bijna de helft aangeeft dat zij niet opnieuw bij een merk zullen kopen, als zij een slechte eerste ervaring hebben gehad? Een goed werkende website is dus essentieel voor het succes van je online performance. Hoe beter het werkt, hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer leads en/of conversies. Wat wil je nog meer?

Web Development bij DRIIVN

Is het tijd om jouw website naar the next level te tillen? Met passie en kennis ontwikkelen wij websites volledig afgestemd op jouw wensen, organisatie en doelgroep. Daarnaast blijven we altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom web development. Deze ontwikkelingen worden direct doorgevoerd, zodat we het beste staaltje werk kunnen afleveren. En weet je wat nu het mooiste van alles is? Wij hebben alles in-house! het design, development, SEO en de gehele marketing eromheen kunnen wij intern oppakken. Zo kunnen we snel schakelen en wordt jouw gehele online performance één geheel.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak