E-COMMERCE BUREAU

E-commerce Marketing en Advertising

E-commerce marketing is booming! De online verkoop is op een all time high en het ziet er naar uit dat deze trend nog lang door blijft zetten. Benieuwd hoe wij jou als e-commerce bureau gaan helpen?

Doordat meer mensen thuis werken is de online verkoop van producten geëxplodeerd. Prettig voor jouw bedrijf! Maar de klant moet wel jouw product vinden in de wirwar van het internet. De verschuiving van de reguliere offline verkoop naar online verkoop is inmiddels ruim in het voordeel van de online webwinkels. Maar zichtbaarheid blijft voor veel bedrijven een lastig punt. Hoeveel moet je investeren in online marketing, welke kanalen moet ik gebruiken, heb ik nou echt wat aan LinkedIn advertising? Dit soort vragen spelen allemaal door je hoofd.

Hoe wij als e-commerce bureau voor jou aan de slag gaan!

Samen met jou kijken we naar jouw product(en), webshop, doelgroepen en doelstellingen. De doelstellingen van de klant zullen wij altijd in ons achterhoofd houden, bij alles wat we doen. Als de doelstellingen bepaald zijn zullen we met de klant gaan kijken naar de invulling van de campagnes. Jij kent je doelgroep namelijk beter dan wie dan ook. Door de verschillende doelgroepen goed te segmenteren en onderscheid te maken tussen ‘warme’ en ‘koude’ doelgroepen, kunnen we onze boodschap perfect afstemmen op de fase waarin een (potentiële) klant zich bevindt. Een klant die nog nooit van jouw organisatie gehoord heeft, zal immers anders reageren dan een vaste afnemer van je product. Dat vraagt om een andere aanpak en een andere boodschap.

DRIIVN neemt jouw advertising zorgen over.

Met onze jarenlange ervaring als e-commerce bureau in het opzetten van succesvolle online marketingstrategieën zijn wij perfect in staat om jouw webshop een online boost te geven. Soortgelijke trajecten hebben we met succes opgezet voor toffe merken als Stieglitz, Hang Eleven en Roost Buiten Koken. Van A tot Z denken wij met je mee, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. En misschien wel nog belangrijker; wij denken met je mee als ondernemer. Samen gaan we voor beter, samen gaan we voor groei!

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak