Strategie

Online Marketing-strategie

Een online marketingstrategie op maat? Wij helpen je een weg te vinden in de jungle die online marketing heet.

“Wat is marketing automation?”, “Moet ik ook aan growth hacking doen?” Het online landschap verandert in razend tempo. Dat zal geen verrassing meer zijn. Daardoor kan het lastig zijn om altijd up-to-date te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing. Helemaal, omdat de online marketingmix de afgelopen jaren flink is uitgebreid. Om van (al) deze tools een overkoepelende, consistente strategie te maken, is ingewikkeld en tijdrovend… Maar hé, DRIIVN to the rescue!

Wat is online marketingstrategie?

Consistentie is een van de belangrijkste pijlers in jouw online performance, maar dan moet dit wel doorgevoerd worden in al je uitingen en via al je kanalen. Alleen dan kun je het maximale halen uit online marketing. Daarom moet je er altijd voor zorgen dat alles binnen jouw online marketingstrategie op elkaar is afgestemd. Daar komt research bij kijken. Wat is het online gedrag van jouw doelgroep? Wat kan er verbeterd worden aan je huidige strategie? Is jouw website goed vindbaar? Van complete online marketingstrategieën tot deelstrategieën op het gebied van SEA en SEO, social advertising, contentbeheer of recruitment; wij transformeren jouw online marketing tot een strategie waar menig strateeg trots op zal zijn!

De voordelen van online marketingstrategie

Waarom je een sterke online marketingstrategie nodig hebt, is vanzelfsprekend. In deze tijd kunnen nu eenmaal niet meer om online marketing heen. Een ander voordeel van het uitbesteden van je online marketingstrategie is dat je gebruik kan maken van andermans expertise en tijd. Wij zijn 24/7 bezig met online marketing. Deze expertise delen we graag met jouw organisatie. Zo win je niet alleen door een betere online marketingstrategie, maar win je ook door een stukje kennisdeling binnen je organisatie.

Online Marketingstrategie bij DRIIVN

Het formuleren en uitwerken van een online marketingstrategie gaat niet over een nacht ijs. Het begint bij een gedegen research. Research naar de markt, maar ook research naar wat jij als organisatie wil en wilt uitstralen. Met de uitkomsten van de research gecombineerd met onze kennis en ervaring formuleren wij samen een gerichte online marketingstrategie. Van de strategie en planning tot de implementatie en optimalisatie ervan. Wij zijn proactief en denken als ondernemer met je mee. Gedreven, resultaatgericht en duidelijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw online marketingstrategie helemaal on point is.

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Bel of mail mij