Search Engine Marketing

SEO

Jouw website bovenaan in Google? Wij maken de content op jouw website SEO-proof!

Het overgrote deel van Google’s zoekresultaten is organisch. Hoewel organische zoekresultaten onder betaalde zoekresultaten verschijnen, zijn hoge organische resultaten nog altijd winning. Ook al kost SEO vergeleken met SEA wat meer tijd en is het resultaat niet altijd direct zichtbaar, in dit geval is het écht the good comes to those who wait.

Wat is SEO?

Wil je bovenaan in Google komen te staan, maar heb je geen idee hoe? Vraag jij je af hoe je de juiste bezoekers naar je website trekt? Search Engine Optimization ofwel SEO is het optimaliseren van websites en apps, zodat deze organisch hoger in zoekmachines tevoorschijn komen. Met goede keywords, de juiste opbouw van webpagina’s, inkomende links en andere soortgelijke trucjes zorg je dat je steeds beter te vinden bent in zoekmachines. Voor ons business as usual en we delen deze expertise graag met jou.

De voordelen van SEO

Door de content op je website SEO-proof te maken ben je beter vindbaar tussen de zoekresultaten van Google. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je meer traffic naar jouw website genereert en je online prestaties verbetert. Al is de content op je website nog zo goed, als je website niet gevonden wordt, levert het weinig op. En dat is zonde. Want great content deserves great ranking, right? Doordat je kunt sturen op keywords in zoekopdrachten, is de traffic naar jouw website ook nog eens super relevant. Dit betekent meer conversies en/of kwalitatieve leads op de lange termijn.

SEO bij DRIIVN

Om jouw website SEO-proof te krijgen, moet de website content-wise slim ingestoken worden. Teksten afgestemd op de juiste zoekopdrachten, interne links, een goede structuur; wij helpen je dit zo effectief mogelijk te doen. Door als ondernemer mee te denken, zorgen wij ervoor dat SEO perfect is afgestemd op de doelstellingen van de website en jouw organisatie.

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak