Social Media + Contentbeheer

LinkedIn
Contentcreatie

Potentiële klanten of werknemers bereiken? Zoek niet verder; LinkedIn is all you need!

LinkedIn zit vol potentie. Zowel voor B2B als B2C-organisaties valt hier veel winst te behalen. Er komt echter meer bij kijken dan af en toe bedrijfsupdates delen. Om LinkedIn optimaal te benutten moet je content goed zijn en passen binnen je online strategie. Met de juiste LinkedIn-strategie ben je beter vindbaar en zullen meer mensen de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf gaan volgen.

Wat is LinkedIn contentcreatie?

Content is informatie. Goede content is stimulerende, interessante en relevante informatie. Helemaal op een platform als LinkedIn, waar je doelgroep niet zit om fun facts te lezen, maar om interessante ontwikkelingen in de markt, hun netwerk en van jouw bedrijf te volgen. Dit kan met behulp van foto’s, video’s, infographics, blogs en nog veel meer. Voor LinkedIn geldt dat dit een zakelijke touch moet hebben. Om dit strategisch in te zetten, moet je over tijd en kennis beschikken. Tijd en kennis die wij in huis hebben, zodat jouw LinkedIn-pagina zometeen een volwaardig onderdeel is van jouw complete socialmediastrategie.

De voordelen van goede content op LinkedIn

Om op te vallen tussen alle LinkedIn posts die worden gedeeld in de newsfeeds van jouw doelgroep, moeten jouw updates voorzien van sterke content. Door goede en relevante content te creëren, zorg je ervoor dat je de aandacht trekt. Als je dit consistent blijft doen, groeit je online zichtbaarheid. Niet alleen onder je doelgroep, maar ook onder potentiële werknemers. Combineer dit met LinkedIn Advertising en Community Management en je zult zien dat LinkedIn straks niet meer weg te denken.

LinkedIn contentcreatie bij DRIIVN

Om de potentie van LinkedIn optimaal te benutten, ben je bij ons aan het juiste adres. Met aandacht en kennis creëren wij relevante, aantrekkelijke en effectieve content afgestemd op jouw organisatie en doelgroep. Hierbij kijken wij niet alleen naar de doelstellingen van de posts of campagnes, maar naar jouw organisatie als geheel. Daarnaast ligt onze focus op nieuwe ontwikkelingen en trends rondom contentcreatie en creëren onze designers toffe social content. Alles om jouw LinkedIn-strategie naar een nieuw level te tillen!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak