Design + Development

Webdesign laten maken

 

Upgrade jouw online visitekaartje met een maatwerk website!   

In het hedendaagse digitale landschap is het absoluut cruciaal om een online aanwezigheid te hebben die net zo dynamisch, innovatief en doelgericht is als je bedrijf. Een website moet meer doen dan alleen goed werken. Hij moet mobile first zijn, gebruiksvriendelijk, voldoen aan de nieuwste features, werken met verschillende integraties en de teksten moeten SEO-friendly zijn. En dat is precies waar wij in uitblinken. Wij combineren onze technische expertise met creativiteit om je een op maat gemaakte oplossing te bieden. Van het initiële concept tot het uiteindelijke design, van development tot SEO – we hebben alles in huis om jouw online visitekaartje te verbeteren.

Wat is webdesign?

Webdesign is een cruciaal aspect van je digitale strategie. Het draait volledig om het ontwerpen van de perfecte look and feel van jouw website, afgestemd op jouw organisatie, klanten en doelstellingen. Het gaat erom jouw merkidentiteit naar voren te brengen, om het hart en de ziel van jouw bedrijf tot leven te brengen in de digitale wereld. Samen maken we van jouw website het online visitekaartje dat bij jou past. Of het nu gaat om een desktop, tablet of smartphone: elke website die we maken werkt perfect op elk apparaat. Met een responsive design wordt jouw site automatisch aangepast aan het device van je (potentiële) klanten.

De voordelen van Webdesign laten maken

Een goedwerkende, aantrekkelijke website is tegenwoordig geen luxe, maar een noodzaak. Bijna de helft van de mensen zegt dat zij niet opnieuw bij een merk zullen kopen, als zij een slechte eerste ervaring hebben gehad. Je website is vaak een eerste indruk. Het is jouw online visitekaartje, jouw virtuele voordeur. Het is een manier om jouw klanten een nóg betere (online) ervaring te bieden. Met een professioneel webdesign kan je ervoor zorgen dat jouw gebruikerservaring beter is dan die van de concurrent. Het draait allemaal om een design dat jouw verhaal vertelt, aantrekkelijk is voor jouw doelgroep en eenvoudig te gebruiken, duidelijk en effectief is. Een design dat zorgt voor meer leads en conversies.

Webdesign bij DRIIVN

Onze aanpak bij het ontwerpen van jouw website is volledig klantgericht. Wij stellen de bezoekers centraal, zodat zij op de website doen wat ze moeten doen, namelijk converteren. Onze ontwerpen zijn oogstrelend, op maat gemaakt voor elk device en met de doelstellingen en huisstijl van jouw merk in het achterhoofd. Van de briefing tot de brainstorm en van feedbackrondes tot het eindresultaat. Wij geloven in korte lijnen en effectief samenwerken om tot het gewenste design te komen. Daarnaast kunnen wij ook logo’s ontwerpen en complete huisstijlen, actiepagina’s en apps, en zijn wij experts op het gebied van online marketing. Of je nu een geheel nieuwe branding nodig hebt of alleen een verfrissende opknapbeurt van je website, wij kunnen het allemaal in-house aanpakken. Dat is perfect, want het maakt alles rondom online marketing – inclusief jouw website – steeds meer een samenhangend geheel.

 

De kracht van SEO

SEO, of zoekmachine optimalisatie, is een cruciaal onderdeel van je online aanwezigheid. Het is de kunst om je website zodanig te optimaliseren dat hij beter zichtbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met onze kennis en ervaring kunnen we je helpen om de SEO van je website te verbeteren, zodat je beter gevonden wordt door potentiële klanten. Dat betekent meer verkeer naar je website en uiteindelijk meer leads en conversies.

Webdesign op maat voor elke platform

Of je nu een WordPress website wilt, een Shopify webshop of een website met WooCommerce, we kunnen je helpen. Elk platform heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, en we kunnen je adviseren over welk platform het beste past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Vervolgens ontwerpen en bouwen we een website die niet alleen prachtig is, maar ook effectief en gebruiksvriendelijk.

Meer weten over een professionele website laten maken?

Een goed ontworpen website kan het verschil maken tussen succes en falen in de digitale wereld. Het kan je helpen om meer klanten aan te trekken, je merk te versterken en je bedrijf te laten groeien. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om je online aanwezigheid te verbeteren met een op maat gemaakte website. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak