Design + Development

Logo- en huisstijlontwikkeling

Jouw eerste indruk verbeteren? Wij ontwikkelen een eye-catching en relevante huisstijl, volledig afgestemd op de identiteit van jouw organisatie!

Logo’s en huisstijlen. Deze twee eye-catchers maken deel uit van jouw identiteit en zijn daarmee een belangrijk onderdeel van jouw online visitekaartje. Heel belangrijk dus. Het ontwerp van logo’s en huisstijlen zijn dan ook geen simpele no-brainers. Met aandacht, kennis en de juiste skill set moet er een design ontwikkeld worden, afgestemd op de look and feel van jouw organisatie. Iets waar onze designers hun hand niet voor omdraaien!

Wat is logo- en huisstijlontwikkeling?

Geen marketingboek die het zal ontkennen; het belang van een sterke huisstijl en bijpassend logo. Jouw huisstijl zegt iets over je organisatie. Waar staat het voor? Wat wil je als bedrijf uitstralen? Waarden die je terug wilt zien in je logo, je online identiteit, je huisstijl, de look and feel. Het is niet voor niets dat logo’s en huisstijlen ook wel het grafische imago van een bedrijf worden genoemd. En daarmee een belangrijk onderdeel van de positionering van jouw organisatie.

De voordelen van logo- en huisstijlontwikkeling

(Potentiële) Klanten baseren hun mening – en daarmee hun aankoopgedrag – op de uitstraling van je organisatie. Deze moet dus on point zijn. Hoe aantrekkelijker de uitstraling van je organisatie, hoe beter het beeld dat consumenten van jouw organisatie hebben. Een belangrijk (lees: essentieel) onderdeel van deze uitstraling is je huisstijl en logo. Het creëert een identiteit. Een identiteit die duidelijkheid geeft over waar jouw bedrijf voor staat en wat jouw bedrijf doet. Zorgen voor herkenbaarheid, terwijl ook de aandacht wordt getrokken.

Logo- en huisstijlontwikkeling bij DRIIVN

Om indruk te maken met jouw online visitekaartje ben je bij DRIIVN aan het juiste adres. Door ons goed te verdiepen in de identiteit, visie, missie en wensen van de organisatie zijn wij in staat om een huisstijl te ontwikkelen die daar naadloos op aansluit. Met de juiste skills, ervaring en creativiteit creëren we grafisch imago die je kunt doorvertalen in de gehele interne- en externe communicatie. Van je website tot je socials en van je wekelijkse nieuwsbrief tot aan je bannering. Design is ten slotte “the silent ambassador of your brand”.

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak