Advertising campagnes voor Airforce

Met ruim 200 fysieke verkooppunten door heel Nederland, heeft Airforce zich allang bewezen binnen de traditionele retail. Toch is dit niet waar de ambitie van het bedrijf stopt. Wij werden daarom erg enthousiast toen wij gevraagd werden om samen met Airforce de online markt te veroveren en het groeitempo nog eens extra op te voeren.  

Client:

AIRFORCE

Services:

ADVERTISING

Date:

2023 – nu 

Ons doel is om direct meetbare resultaten te behalen. Wij hebben ervoor gekozen om te starten met een advertentiestrategie op de meest populaire platformen van Nederland op dit moment: Google en Meta (oftewel Facebook en Instagram). Vanaf de start hebben wij nauw samengewerkt met het inhouse marketing team van Airforce. Doordat hun content altijd on-point is, hebben wij een vliegende start kunnen maken. Met alle learnings van Google en Meta hebben wij al snel de vertaalslag gemaakt naar andere platformen zoals Pinterest en TikTok. 

Did we grow? Yes, we did.

Meetbare resultaten behalen is ons enige doel. Met trots kunnen we zeggen dat dit ook voor Airforce gelukt is. Sinds we zijn begonnen met onze werkzaamheden, hebben we niet alleen een stijging van 142% in online omzet weten te bereiken, maar zijn we ook onder de aandacht gekomen van 8,5 miljoen social media gebruikers in Nederland.

Resultaten:

  • 142% online omzetgroei sinds de start
  • 465% stijging in websiteverkeer
  • 26,5 ROAS
  • 16.500.000 impressies

En nu verder…

Mooie resultaten zorgen er niet voor dat wij achterover leunen. Er staat nu een ijzersterk fundament wat wij verder uit blijven bouwen. Samen blijven we nieuwe strategieën en platformen verkennen om hun online groei blijvend te stimuleren.

Ben jij klaar om jouw bedrijf ook naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op.

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK