Rebelle Amsterdam: vastberaden om de markt te veroveren

Rebelle Amsterdam staat voor het vieren van elke look, elke stemming en elke versie van jou. In een tijd waar vrouwen hun eigen pad bewandelen, is Rebelle er om elke vrouw te inspireren haar beste zelf te zijn.

Client:

REBELLE

Services:

Marketing van A tot Z

Date:

2023 – nu 

whatsapp image 2023 11 28 at 12.44.53
Als nieuw sieradenmerk is Rebelle Amsterdam vastberaden om de Nederlandse markt te veroveren. Als je wilt toetreden tot een vrijwel verzadigde markt, vraagt dat wel om veel kennis, passie en creativiteit. Met de duidelijke visie en mooie producten van Rebelle Amsterdam en onze expertise, waren wij ervan overtuigd dat het een groot succes ging worden.

Zo zijn we te werk gegaan

Wij hebben de volledige oprichting van Rebelle Amsterdam van dichtbij meegemaakt. Samen hebben we nagedacht over de beste positionering en hebben we de eerste stappen gezet met het uitwerken van een brandguide. We ontwikkelden zelfs verpakkingen en bouwden een volledige webshop in Shopify, met naadloze integraties met systemen als Klaviyo, fulfillment-, verzend-, en boekhoudsystemen.

Onze samenwerking ging verder dan alleen marketing en branding. We dachten mee met de ondernemer, hielpen bij het optimaliseren van de processen en kozen de juiste tools om efficiëntie en effectiviteit te maximaliseren.

Het echte werk

Met de juiste positionering, systemen en strategieën op hun plaats, waren we klaar voor het echte werk: het verhaal van Rebelle Amsterdam tot leven brengen! We zijn all-out gegaan: van e-mailcampagnes, loyalty programma’s tot organische social media strategieën en advertising.

Daarnaast hebben we een unieke fotoshoot georganiseerd in Brazilië voor de zomercollectie van 2023 en opende we in augustus een pop-up store midden in Amsterdam!

whatsapp image 2023 11 28 at 12.44.53
whatsapp image 2023 11 28 at 12.44.27
whatsapp image 2023 11 28 at 12.46.07 (3)
whatsapp image 2023 11 28 at 12.46.07 (1)
whatsapp image 2023 11 28 at 12.46.07

Did we shine?

Yes, we did.

Rebelle Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een bekend sieradenmerk in Nederland. We werken nog steeds tot op de dag van vandaag samen aan de groeiende naamsbekendheid en zijn dan ook trots op de resultaten die we in een jaar samen bereikt hebben.

Results

1

Conversie geoptimaliseerde Shopify webshop

+2 fotoshoots

Waarvan één in Brazilië

40

Pagina’s tellende brandguide

Pop-up store

In hartje Amsterdam

Jouw merk, onze missie

Nieuwe merken exponentieel laten groeien: dat is waar we bij DRIIVN enthousiast van worden. Wij zijn gedreven om ook jouw merk naar grote hoogten te tillen met unieke strategieën die resultaat opleveren. Ga jij binnenkort een nieuw merk lanceren? Wij helpen je graag om dit tot een succes te brengen. Neem contact met ons op!

 

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK