GOGO: de perfecte combinatie voor TikTok én influencer marketing

GOGO, een naam die weinig extra uitleg nodig heeft. Voor de minder reislustige onder ons: GOGO is al jaren een grote speler als het gaat om jongerenreizen naar zonnige bestemmingen door heel Europa.

Client:

GOGO

Services:

Influencer marketing

Date:

2023 – nu 

gogo
Hoewel GOGO al jaren een begrip is onder jongeren, merken zij ook dat het bereiken van de nieuwe doelgroep een uitdaging is. De nieuwe generatie is versplinterd over verschillende social media kanalen en krijgt dagelijks meer prikkels dan zij kunnen verwerken. Het is daarom niet gek dat je van goede huizen moet komen om hun aandacht te trekken én vast te houden. GOGO heeft reeds een always-on strategie (zowel organisch als betaald) om continu zichtbaar te zijn bij de doelgroep. Samen met het team van GOGO is er een influencer trip georganiseerd om deze always-on laag een extra boost te geven en aanvullende content te creëren voor de socials.

Hoe wij te werk zijn gegaan

Veel van onze klanten kunnen beamen dat wij ver gaan in onze marketing efforts. GOGO is hier geen uitzondering op. Zo gingen we aan de slag met het uitvoeren van een volledig influencermarketingplan voor GOGO.

Eerst hebben we de doelen van de influencer trip bepaald, om vervolgens een strategie en concepten te bedenken die perfect aansluiten bij de vibe van GOGO. Na deze voorbereidingen zijn we overgegaan tot het sourcen en selecteren van de meest relevante influencers. Wij hebben de influencer briefings opgesteld en hebben alle contractonderhandelingen gevoerd, zodat GOGO hier geen omkijken naar had.

Na een uitgebreide screening en selectie, begon het échte werk: samen met een groep influencers en ons DRIIVN-team gingen we een week naar Mallorca! Daar organiseerden we allerlei activiteiten, van strandfeesten tot avontuurlijke dagtrips, en dat alles met een camera in de hand. Het resultaat? Waanzinnige, authentieke content die influencers graag deelden op hun social media kanalen. Zo brachten we GOGO op een frisse en spannende manier onder de aandacht bij een jong en energiek publiek.

Wanneer en waarom influencers inzetten voor marketingdoeleinden?

In een digitale wereld waar jongeren steeds minder gevoelig zijn voor traditionele reclame, biedt influencer marketing een authentieke en doeltreffende manier om hun aandacht te trekken. Influencers maken een oprechte connectie met hun doelgroep. Deze combinatie zorgt ervoor dat marketinguitingen op een veel natuurlijkere manier worden opgepakt, met daarnaast de potentie om ‘viraal’ te gaan en een grote doelgroep op een organische manier te bereiken. Influencer marketing is niet alleen een trendy keuze, maar een strategische noodzaak voor bedrijven die een jong, kritisch publiek willen bereiken. En het beste? De resultaten zijn volledig meetbaar, waardoor je snel kunt bijsturen en optimaliseren.

gogo
gogo 1
gogo 2
gogo 3
gogo 5

Did we grow?

Yes, we did. De cijfers spreken voor zich.

Buiten het feit dat de reis naar Mallorca op zichzelf een groot succes was, liegen de cijfers er ook niet om. Met een totaal bereik van influencers van 1.4 miljoen, zijn we met 7 influencers op pad geweest voor een duur van 3,5 dag. In deze tijd hebben we in totaal 37 short form video’s gecreëerd. Met een toename van meer dan 5000 TikTok-volgers in slechts drie maanden, 2.7 miljoen views (waarvan 72% organisch) en succesvolle samenwerkingen met verschillende influencers, kunnen we met veel trots zeggen dat deze marketingcampagne voor GOGO geslaagd is!

Results

1,4 miljoen

Jongeren bereikt

7

Creators gemanaged

1 week

 Content shooten

+40 

Short-form video’s gecreëerd

Zet jouw merk ook op de kaart, net zoals GOGO

Ready om je merk net zo explosief te laten groeien als GOGO? Bij DRIIVN staan we klaar om ook jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Wij navigeren je door alle mogelijke marketingkanalen om jouw ideale doelgroep te bereiken. Voor ons maakt het niet uit of je een jongere doelgroep wilt bereiken of een doelgroep binnen een specifieke niche. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

 

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK