Van pasta rollen voor vrienden naar pasta rollen voor MICHELIN-restaurants 

Hoe twee chefs de corona pandemie benutten als een kans

Client:

Pastology

Date:

2022

Neem twee Italiaanse chefs uit ’s werelds beste MICHELIN-restaurants en je hebt Pastology.
Hun missie? Jou van de lekkerste pasta gerechten laten genieten.

Bruna en Emanuele, geboren en getogen in Italië, hebben Pastology in 2021 tijdens de corona pandemie opgericht. Beiden hebben ze in diverse sterren restaurants gewerkt en daar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Toen ze tijdens de pandemie gedwongen thuis zaten, begonnen ze voor vrienden en familie verse pasta te rollen. 

Het bleek een schot in de roos, want binnen mum van tijd wisten meer mensen én restaurants de weg naar Pastology te vinden. Het was tijd voor een flinke professionalisering, en dat is waar DRIIVN om de hoek kwam.

What we did

Zonder groei, geen succes.

Gezien het prille bestaan, stond er eigenlijk nog maar weinig. We zijn daarom begonnen met het uitwerken van de branding. Samen met de klant werd er een brainstorm ingepland en daarna zijn we gelijk het concept gaan uitwerken. Van het logo en de huisstijlkleuren tot aan de positionering en uitwerking van persona’s.

Na goedkeuring op het brandbook, zijn de designers vervolgens aan de slag gegaan met het designen van de webshop. Omdat de branding vooraf al helemaal uitgewerkt was, hebben we de Shopify webshop al binnen 8 weken kunnen opleveren. Voor de klant prettig, omdat we gelijk de e-commerce campagnes konden activeren en werken aan het behalen van de omzetdoelstellingen.

 

 

Results

Shopify shop

(binnen 8 weken opgeleverd)

Brandbook

Social media guide

What our client says

“Onze samenwerking met DRIIVN is vanaf dag 1 perfect. Ze werken heel professioneel en hebben daarnaast alle online kennis in huis. Ze hebben ons onder andere geholpen met het creëren van onze brand en we kunnen niet anders zeggen dat we heel tevreden zijn.”

 

Tommy Heining, Direc

Bekijk ook

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK