Dick Moby: online marketing van 0 naar 100

Dick Moby, niet zomaar een zonnebrillenmerk. Dick Moby is er voor de stedelingen van Nederland, die zowel mode- als milieubewust zijn. Met een doelgroep die zowel breed als diepgaand is, richt Dick Moby zich op mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Het is een verhaal van ambitie, duurzaamheid en visie, perfect voor een generatie die meer vraagt van hun merken.

Client:

DICK MOBY

Services:

ADVERTISING, E-MAILMARKETING 

Date:

2023 – nu 

De uitdaging waar we samen voor stonden:

Ons doel is om direct meetbare resultaten te behalen. Wij hebben ervoor gekozen om te starten met een advertentiestrategie op de meest populaire platformen van Nederland op dit moment: Google en Meta (oftewel Facebook en Instagram). Vanaf de start hebben wij nauw samengewerkt met het inhouse marketing team van Airforce. Doordat hun content altijd on-point is, hebben wij een vliegende start kunnen maken. Met alle learnings van Google en Meta hebben wij al snel de vertaalslag gemaakt naar andere platformen zoals Pinterest en TikTok. 

Did we deliver? Yes we did!

In onze samenwerking met Dick Moby tijdens hun eerste seizoen van online marketing, hebben we ons gefocust op het creëren van een stevige basis die toekomstige groei mogelijk maakt. Onze rol was het bieden van een frisse, kritische blik en het aandragen van vernieuwende ideeën om de doelstellingen van Dick Moby te helpen verfijnen en te realiseren. Eén van onze initiatieven was het opzetten van leadcampagnes via Meta, die bijdroegen aan de uitbreiding van het nieuwsbriefbestand van Dick Moby. De integratie van meerdere marketingkanalen was effectief en zorgde voor meer conversies.

Marktpositie & toekomstvisie

Door onze samenwerking met Dick Moby hebben we gezien hoe het merk zich heeft ontwikkeld tot een krachtige speler in de online markt. Met onze gezamenlijke inspanningen is Dick Moby uitgegroeid tot meer dan alleen een zonnebrillenmerk; het is een symbool geworden van duurzaamheid en stijlbewustzijn. Onze marketingstrategieën hebben bijgedragen aan een verhoogde zichtbaarheid en bewustzijn onder de doelgroep. Nu, met een stevige basis, kijkt DRIIVN ernaar uit om Dick Moby verder te ondersteunen in hun groei en hen te helpen hun marktpositie te versterken.

Klaar om je merk te transformeren, net als Dick Moby? 

Wil jij ook jouw naamsbekendheid vergroten? Wij zijn de experts in het navigeren door de wereld van online marketing, met een speciale focus op merken zoals Dick Moby, waar stijl en duurzaamheid centraal staan. Onze expertise is niet beperkt tot een specifieke sector; of je nu een jong, stedelijk publiek wilt bereiken of een unieke positie in de modewereld nastreeft, wij staan klaar om jouw merk naar nieuwe hoogtes te brengen. Neem vandaag nog contact op!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

MAAK EEN AFSPRAAK