Social advertising

Facebook Advertising

Breng Facebook Advertising to the next level! Samen creëren we campagnes die perfect aansluiten op jouw doelstellingen.

Facebook advertising
Met circa 8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook het grootste social media platform van Nederland. Grote kans dus dat jouw doelgroep op Facebook te vinden is! Omdat organische berichten op je Facebookpagina (helaas) maar een klein deel van je doelgroep bereiken, is adverteren op Facebook een onmisbaar onderdeel van je online marketingstrategie.

Wat houdt adverteren op Facebook in?

Of je nu meer aankopen in je webshop wil genereren of het aantal app-installs wilt boosten; Facebook biedt de mogelijkheid om advertenties toe te spitsen op jouw doelstellingen. Op basis van demografische gegevens, (online) activiteiten en interesses kunnen je advertenties gericht getarget worden op jouw ideale doelgroep. Zo weet je zeker dat jouw boodschap of product de juiste mensen bereikt! En weet je wat nu het allermooiste is? Het is allemaal meetbaar! Dat is bij een reclamebord langs de A4 wel anders.

De voordelen van adverteren op Facebook

Het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat het algoritme van Facebook voorrang geeft aan berichten van personen en het bereik van merken en nieuwssites knijpt, kun je eigenlijk niet meer om Facebook Advertising heen. Je kan dus 20.000 pagina-vind-ik-leuks op Facebook hebben en toch maar 1.000 mensen bereiken. Door Facebook Advertising in te zetten kun je ervoor zorgen dat jouw content wél bij je doelgroep terechtkomt. Berichten en advertenties worden gericht op doelgroepen die zijn samengesteld o.b.v. locatie, geslacht, leeftijd, werk, interesses, opleidingsniveau et cetera. Hierdoor krijgt jouw doelgroep advertenties te zien die voor hen ook echt interessant zijn. Met Facebook Advertising zijn jouw advertenties relevanter, doelgerichter en daardoor effectiever.

Adverteren op Facebook met DRIIVN

Om jouw Facebook Ads naar een hoger niveau te tillen, moet je campagne slim ingestoken worden. Wij helpen je om jouw Facebook advertenties zo effectief mogelijk in te zetten. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Facebook-campagnes. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Facebook en voeren deze door in alle campagnes. Rolt Facebook een nieuwe feature uit waardoor wij jouw doelgroep nóg beter kunnen bereiken? Dan zijn wij de eerste die het weten. Resultaatgericht als we zijn, maken we alles graag meetbaar. Zo kunnen we de impact van jouw Facebook advertenties volledig inzichtelijk maken en weet je precies wat een campagne jou oplevert. It’s all about ROI, right?

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak