Social advertising

Twitter Advertising

Alles halen uit Twitter Advertising? Wij zorgen dat jouw campagnes on point zijn!

Hoewel Twitter misschien niet meer het nieuwste van het nieuwste is, blijft het een interessant platform. Twitter’s ‘microblogs’ worden verstuurd en gelezen door meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd. Binnen deze miljoenen gebruikers, kun jij jouw specifieke doelgroep bereiken met Twitter Advertising.

Wat is Twitter Advertising?

Waarschijnlijk ken je Twitter vooral van de inmiddels 280-karakters (voorheen 140) korte tweets. Jouw ads moeten dus kort maar krachtig zijn! Toch ben je zeker niet beperkt tot enkel tekstadvertenties. Juist om op te vallen is het delen van visuals via Twitter ook mogelijk. Daarnaast kunnen jouw Twitter Ads – net als bij andere socialmediaplatformen – heel specifiek getarget worden. Zo kun je de doelgroep bereiken die jij voor ogen hebt. Tegenwoordig bereik je namelijk niet altijd jouw volledige doelgroep met alleen een tweet in de Twitter-feed. Door o.a. je Twitter-account, tweet of trending topic te promoten, worden jouw volgers, websitebezoekers en leads geboost.

De voordelen van Twitter Advertising

Social advertising is vooral gefocust op gericht targeten en ook Twitter’s targetingopties zijn slim. Je kan jouw doelgroep in-depth targeten via demografische kenmerken, op basis van woorden en zinnen in hun tweets, het feit dat zij jou volgen en nog veel meer. Hierdoor biedt Twitter Advertising de mogelijkheid om jouw campagne zo specifiek te maken als je maar wilt, zodat jij jouw doelgroep bereikt met relevante, doelgerichte en effectieve ads.

Twitter Advertising bij DRIIVN

Om alles uit jouw Twitter Advertising te halen, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Twitter-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Twitter Advertising en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw Twitter-campagnes inzichtelijk maken.

Hang Eleven

Een omzetgroei van 546% in één jaar. Keep on reading…

// Lees meer

Magioni

Zo namen we de belangrijkste steden over met de meest verantwoorde pizzabodems!

// Lees meer

Maak een afspraak