Social advertising

Instagram Advertising

Haal jij al het maximale uit Instagram advertising? Samen boosten we jouw Instagram-campagnes!

Instagram advertising
Instagram is rising! Sinds de overname door Facebook is Instagram gegroeid van 90 miljoen naar minstens 700 miljoen gebruikers wereldwijd. Met drie miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram een platform met veel potentie voor jouw organisatie. Wij helpen jou om jouw doelgroep binnen die drie miljoen Nederlanders te bereiken en Instagram Advertising optimaal in te zetten.

Wat houdt adverteren op Instagram in?

Omdat Instagram all about visual content is, moet jouw verhaal visueel in beeld worden gebracht. Met Instagram Advertising kun je deze visuals boosten. Via fotoadvertenties, videoadvertenties en carrouseladvertenties – drie á vijf foto’s per post – kom je direct in de nieuwsfeed van je doelgroep terecht. Dit kan heel specifiek door gerichte targeting op o.a. demografische kenmerken, locatie en nog veel meer. Ook biedt Instagram Advertising de mogelijkheid om een call-to-action button toe te voegen, zoals ‘shoppen’, ‘nu boeken’, ‘downloaden’ en ‘meer informatie’ of om te adverteren in Instagram Story. Dit is Instagrams’ versie van de populaire ephemeral content: content die na 24 uur weer verdwijnt.

De voordelen van adverteren op Instagram

Door de overname van Instagram door Facebook, zijn de targetingopties voor Instagram heel interessant geworden. Net als bij Facebook, kun je jouw doelgroep bereiken door heel gericht te targeten op locatie, geslacht, leeftijd, werk, interesses en hun online gedrag. Daarnaast is Instagram hot. Steeds meer mensen gebruiken de app, wat betekent dat het bereik aanzienlijk groter wordt. Plus, door de mogelijkheid om jouw ads als full-screen advertenties te laten zien, vallen ze extra op in newsfeeds. Zeker als je adverteert in Instagram Story. Lullig voor Snapchat, maar Instagram Story is on the rise.

Adverteren op Instagram met DRIIVN

Om alles uit Instagram advertising te halen, moeten je campagnes slim ingezet worden. Wij helpen je om jouw Instagram zo effectief mogelijk te maken. De doelstellingen van zowel de campagne als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Instagram-campagnes. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Instagram Ads en voeren deze door in alle campagnes. Wil jij Instagram Shopping inzetten voor jouw organisatie? Dan fiksen we dat. Met het oog op eindresultaat maken we onze campagnes graag meetbaar en inzichtelijk. Zo weet jij precies wat elke euro jou oplevert. Knowledge is ten slotte power!

BEKIJK OOK

case laboutiek

laboutiek

Dit merk onderscheidt zich door kleding te ontwerpen die vandaag, morgen en ver in de toekomst relevant en stijlvol blijven.

// Lees meer

case airforce

Airforce

Een boost in verkopen bij retailers en een significante toename in merkbekendheid. Keep on reading…

// Lees meer

Maak een afspraak